Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Αυτές οι δύο ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα
Αυτές οι δύο ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα

Αυτές οι δύο ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα

Προβολή της ταινίας “Die letzte Pointe”

Στα 89 της χρόνια, η Gertrud Foster είναι αξιοζήλευτα δυναμική και ανεξάρτητη, έχοντας μονάχα ένα πράγμα στο μυαλό της όταν συναντά τον κομψό Άγγλο, τον οποίο, αν και δεν θυμάται, προφανώς γνώρισε σε μια πλατφόρμα γνωριμιών: να καθορίσει η ίδια τα τελικά στάδια της ζωής της, πριν καταλήξει σε πτέρυγα άνοιας.

Ελβετική ταινία του Rolf Lyssy με τους  Monica Gubser, Delia Mayer και Michael Rutman.

Η ταινία θα προβληθεί στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του “Weeks of German Language”. Διοργανώνουν οι Πρεσβείες της Αυστρίας, Γερμανίας, Ελβετίας και το Ινστιτούτο Γκαίτε στην Κύπρο. Είσοδος ελεύθερη (Απαραίτητη η προεξασφάλιση δελτίων εισόδου).

 

Πρεμιέρα για την ταινία “Freaky”

Από τον σκηνοθέτη του ” Happy Death Day” Christopher Landon, έρχεται ένα νέο θρίλερ-κωμωδίας από την Blumhouse.

Η δεκαεπτάχρονη Millie (Kathryn Newton) προσπαθεί να γλυτώσει από τους αιμοβόρους διαδρόμους του σχολείου της και τη μοχθηρία των δημοφιλών μαθητών. Όταν όμως γίνεται η ίδια ο καινούριος στόχος του Χασάπη (Vince Vaughn), του κακόφημου serial killer της πόλης της, τα σχολικά της προβλήματα θα πάψουν να την απασχολούν. Όταν το μυστηριώδες αρχαίο στιλέτο του Χασάπη προκαλεί την ανταλλαγή σωμάτων ανάμεσα στον ίδιο και τη Mille, η νεαρή μαθήτρια ανακαλύπτει ότι έχει 24 ώρες να ανακτήσει το σώμα της, προτού η αλλαγή γίνει μόνιμη και παγιδευτεί στη μορφή ενός μεσήλικα μανιακού για πάντα.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τώρα πλέον έχει το πρόσωπο ενός ψυχοπαθή που είναι στόχος ενός ανθρωποκυνηγητού σε όλη την πόλη, ενώ ο Χασάπης έχει το πρόσωπό μιας αθώας μαθήτριας και η δίψα του για σφαγή θα αναζωπυρωθεί.

Με τη βοήθεια των πιστών φίλων της, η Millie τρέχει να προλάβει να αντιστρέψει την κατάρα, την ίδια ώρα που ο Χασάπης ανακαλύπτει ότι το εφηβικό, γυναικείο σώμα είναι η τέλεια ασπίδα για να σπείρει τον θάνατο ανενόχλητος.

Από το υπέροχα ευρηματικό μυαλό του Christopher Landon, έρχεται μια μαύρη κωμωδία τρόμου για έναν σφαγέα, μια μαθήτρια και για τις βάρβαρες αλήθειες του Λυκείου!

Send this to a friend