Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Βρήκαμε ένα στέκι για ατμοσφαιρικά απογεύματα και φαγητό στο κέντρο της πόλης
Βρήκαμε ένα στέκι για ατμοσφαιρικά απογεύματα και φαγητό στο κέντρο της πόλης

Βρήκαμε ένα στέκι για ατμοσφαιρικά απογεύματα και φαγητό στο κέντρο της πόλης

Με τα νέα δεδομένα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να χαλαρώσουμε είναι να μετατρέψουμε το απόγευμα σε βράδυ και να δώσουμε ραντεβού για ένα ποτήρι κρασί, ένα ποτό ή και καλό φαγητό, μετά τη δουλειά σε καθιερωμένα σημεία στην πόλη.

Υπάρχουν στέκια στη Λάρνακα με ατμοσφαιρικούς και ιδιαιτέρως προσεγμένους χώρους τα οποία κερδίζουν τις εντυπώσεις τόσο με την αισθητική τους, όσο και με την πλούσια επιλογή φαγητών και ποτών.

Ένα από αυτά είναι το Bastetartisan το οποίο βρίσκεται στην στοά Αγίου Αντωνίου στη Λάρνακα και από τότε που συστήθηκε στο κοινό της πόλης έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και να γίνει πρώτη επιλογή εξόδου.

Το Bastetartisan είναι ένα εστιατόριο εμπνευσμένο από την ασιατική κουζίνα ενώ σε συνδυασμό με το lounge bar  προσφέρει ασιατικά φαγητά και premium ποτά. Εκεί μπορείς να δοκιμάσεις διαφόρων ειδών sushi, φρέσκες σαλάτες, ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τα πεντανόστιμα tacos με καυτερό τόνο.  Στα συν και οι γευστικές προτάσεις από τα μοναδικά κοκτέιλς που σερβίρουν οι bartenders του μαγαζιού.

 

Στοά Q City Centre, Λάρνακα, 70 003513

Larnakaonline Έξοδος

 

 

 

Send this to a friend