Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Πέτρος Καραγιάννης: Δεν ήταν πρότασή μας το κλείσιμο γυμναστηρίων
Πέτρος Καραγιάννης: Δεν ήταν πρότασή μας το κλείσιμο γυμναστηρίων

Πέτρος Καραγιάννης: Δεν ήταν πρότασή μας το κλείσιμο γυμναστηρίων

Την άποψη ότι η καμπύλη των περιστατικών με covid-19 σταθεροποιείται, εξέφρασε μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο επιδημιολόγος Πέτρος Καραγιάννης, σημειώνοντας ότι οι επόμενες μέρες θα είναι ενδεικτικές ενώ υπογράμμισε την ανάγκη τήρησης των μέτρων περιορισμού.

Σχολιάζοντας τις διαμαρτυρίες των γυμναστών για το κλείσιμο των γυμναστηρίων σε Λεμεσό και Πάφο μέχρι τις 16 Νοεμβρίου ο κύριος Καραγιάννης εξέφρασε έκπληξη αναφέροντας ότι δεν ήταν στις προτάσεις των επιδημιολόγων και ότι μάλλον στο θέμα αυτό αντιγράψαμε την Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή παρέπεμψε στις δηλώσεις της ομάδας των εμπειρογνωμόνων που θα γίνουν σήμερα και θα αφορούν την πορεία της εξάπλωσης του COVID-19 στην Κύπρο.

Κληθείσα να σχολιάσει την δήλωση του κυρίου Καραγιάννη για τα γυμναστήρια η εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας Μαργαρίτα Κυριάκου ανέφερε ότι μπορεί ο καθηγητής να μην εισηγήθηκε το κλείσιμο τους, ωστόσο ίσως το εισηγήθηκαν κάποιοι άλλοι επιστήμονες, είπε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συνδέσμου ιδιοκτητών γυμναστηρίων Μιχάλης Σιέκκερης έκαμε λόγο για άδικη απόφαση τονίζοντας ότι ακολουθούνται αυστηρά τα πρωτόκολλα με αποτέλεσμα να μην έχει εντοπιστεί κανένα κρούσμα κορωνοϊού σε γυμναστήριο.

Πηγή: Dialogos

 

Send this to a friend