Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Πώς θα είναι ο καιρός στην Κύπρο μέχρι την Κυριακή
Πώς θα είναι ο καιρός στην Κύπρο μέχρι την Κυριακή

Πώς θα είναι ο καιρός στην Κύπρο μέχρι την Κυριακή

Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, ενώ αρχικά δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα βορειοανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αρχικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη εκτός από τα δυτικά και βόρεια παράλια όπου θα είναι αρχικά ταραγμένη και αργότερα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη εκτός από τα δυτικά και βόρεια παράλια όπου θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή,  ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται κατά διαστήματα μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες.Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται κατά διαστήματα μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει  μικρή άνοδος, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Send this to a friend