Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Ξέρουμε που θα βρεις αυτή την αφράτη βάφλα
Ξέρουμε που θα βρεις αυτή την αφράτη βάφλα

Ξέρουμε που θα βρεις αυτή την αφράτη βάφλα

Οι κρέπες, το εθνικό έδεσμα της Γαλλίας, είναι και για μας μία από αγαπημένη συνήθεια, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τους περισσότερους φανς έχουν οι γλυκές, ωστόσο ένα κοινό και μάλιστα μεγάλο έχουν οι αλμυρές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είτε γλυκιά ή αλμυρή μάς βάζει σε πειρασμό για απόλαυση δίχως ενοχές. Αν θέλεις πάλι κάτι πιο ζωηρό μπορείς να δοκιμάσεις μια παραλλαγής της κρέπα και αυτή είναι η αγαπημένη βάφλα. Με αφράτη ζύμη και τραγανή κρούστα, την οποία μπορείς να απολαύσεις σε πολλές εκδοχές.

Υπάρχει ένα μαγαζί στη Λάρνακα στο οποίο μεταξύ άλλων μπορείς να απολαύσεις και τις πεντανόστιμες κρέπες και βάφλες που φτιάχνονται για σενα εκείνη την στιγμή όπως ακριβώς τις θέλεις.

Ο λόγος για το Gastroland Project. Ένα γαστρονομικό ταξίδι στις κουζίνες του κόσμου υπόσχεται η πρόσφατη άφιξη στη Λάρνακα, με ένα κόνσεπτ πρωτόγνωρο για τα κυπριακά δεδομένα που έχει ως στόχο τη γνωριμία του κοινού με τους διάφορους πολιτισμούς του πλανήτη. Σε έναν καλαίσθητο χώρο, άνθρωποι έρχονται κοντά καθημερινά, όποια κι αν είναι η καταγωγή τους, και γεύονται πιάτα που μαγειρεύονται αυθημερόν (και με live cooking stations), με επιρροές από την Ασία μέχρι τη Μέση Ανατολή και από την Ιταλία μέχρι την Ελλάδα. Ντολμαδάκια, τάκος, ζυμαρικά, noodles, μπιφτέκια, κρέπες, επιδόρπια, αρτοπαρασκευάσματα, παγωτά smoothies και πολλά πολλά άλλα.

 

 

Δημητράκη Διανέλλου 80, Λάρνακα, 70003533.

Larnakaonline Έξοδος

 

Send this to a friend