Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ “Hill Residence”: Το νέο έργο της INFINITYστην περιοχή Κρασά στη Λάρνακα!
“Hill Residence”: Το νέο έργο της INFINITYστην περιοχή Κρασά στη Λάρνακα!

“Hill Residence”: Το νέο έργο της INFINITYστην περιοχή Κρασά στη Λάρνακα!

Η εταιρεία INFINITY PROPERTIES έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τον Κύπριοαγοραστή, και μετά την απίστευτη ανταπόκριση που είχαμε από εσάς για τα έργα ‘’Anesis Residence’’ και ‘’Euphoria Resedence’’, παρουσιάζει το νέο της έργο: ‘’Hill Residence’’, το τρίτο κατά σειρά στην περιοχή Κρασά.

Με μοναδικό design, όπως για κάθε μας έργο, άριστες προδιαγραφές, λειτουργικότητα και προνομιακή τοποθεσία, το ‘’Hill Residence’’ θα αποτελεί το νέο σημείο αναφοράς της περιοχής Κρασά!

Το έργο θα βρίσκετε σε μια ήσυχη οικιστική περιοχή, και σε προνομιακή υψομετρική θέση. Οι ιδιοκτήτες, θα απολαμβάνουν το φανταστικό design, τα ευάερα και ευήλια διαμερίσματα τους και φυσικά την υπέροχη θέα της Λάρνακας και της γύρω περιοχής, καθώς το ‘’HillResidence’’ βρίσκεται σε ύψωμα.

Επιπρόσθετα, επειδή η πρώτη μας προτεραιότητα είστε πάντα εσείς, αποφασίσαμε να υπάρχει και στο ‘’ HillResidence’’ ένατύπου duplex, διώροφο ρετιρέ διαμέρισμα, το οποίο πωλήθηκε αμέσως στο ‘’EuphoriaResidence’’ αλλά συνεχίσατε να μας το ζητάτε!

Πρόκειται για μικρή πολυκατοικία τριών (3) ορόφων με συνολικά επτά (7) διαμερίσματα:

Θα αποτελείται από τέσσερα (4)διαμερίσματα δυο (2) υπνοδωματίων, δύο (2) ρετιρέ δυο (2) υπνοδωματίων με ιδιωτικό roofgarden και ένα (1) τύπου duplex, διώροφο ρετιρέ διαμέρισμα δυο (2) υπνοδωματίων με ιδιωτικό roofgarden.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το έργο θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα μέχρι να ολοκληρωθούν τα σχέδια!!

Στο μεταξύ μπορείτε να δείτε το ένα και μοναδικό διαμέρισμα που υπάρχει στο ‘’Anesis Residence’’ εδώ:

www.infinityproperties.com.cy/anesis-residence/



Και τα δύο διαθέσιμα ρετιρέ διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων με ιδιωτικό roofgardenστο ‘’Euphoria Residence’’ εδώ:

www.infinityproperties.com.cy/euphoria-residence/



Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας:

Τηλ: 24 626267 – 99 532256

Email: [email protected]

Web: www.infinityproperties.com.cy

Facebook: www.facebook.com/infinitypropertiescyprus

Send this to a friend