Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Βργκοτς: «Θέλω το καλύτερο για τον σύλλογο, δεν κάναμε τίποτα»
Βργκοτς: «Θέλω το καλύτερο για τον σύλλογο, δεν κάναμε τίποτα»

Βργκοτς: «Θέλω το καλύτερο για τον σύλλογο, δεν κάναμε τίποτα»

Αυτή την περίοδο είναι ίσως ο παίκτης που βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Έχει ήδη σκοράρει τρία γκολ τον τελευταίο μήνα κι ας αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Ο ίδιος όμως παραμένει σεμνός, ταπεινός και προσγειωμένος. Ο λόγος για τον Μπράνκο Βργκοτς ο οποίος μίλησε στο Larnakaonline Sports για την νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, τις δικές του εμφανίσεις και γκολ αλλά και τη συνέχεια.

Μπράνκο, πως αισθάνεσαι μετά από μία τόσο σημαντική νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ;
«Είμαστε χαρούμενοι φυσικά. Πετύχαμε τον στόχο μας. Κερδίσαμε ένα ντέρμπι στην έδρα μας και πρέπει να συνεχίσουμε. Σε δυο-τρεις μέρες έχουμε άλλο ένα παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο».

Δείχνει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια να βρίσκει ρυθμό και να βγάζει ποιότητα μένοντας στα ψηλά.
«Είμαστε ομάδα. Είναι μακρύς ο δρόμος. Είναι ένας μαραθώνιος με πολλά παιχνίδια. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, πάμε βήμα-βήμα και θα δούμε».

Βλέποντας τα στατιστικά σου έχεις σκοράρει μόλις δυο γκολ τα 12 προηγούμενα χρόνια στην καριέρα σου. Τον τελευταίο μήνα έχεις ήδη σκοράρει τρεις φορές. Δυο στο πρωτάθλημα και μία στο Γιουρόπα Λιγκ. Τι άλλαξε;
«Τίποτα ιδιαίτερο. Απλά έτυχε. Δεν είχα σκοράρει σε προηγούμενα παιχνίδια αλλά τώρα έχω πετύχει κάποια γκολ. Ελπίζω και στο μέλλον να μπορέσω να σκοράρω. Να συνεχίσω την σκληρή δουλειά, να κάνουμε τη δουλειά μας».

Αισθάνεσαι ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση αυτή την περίοδο;
«Αισθάνομαι καλά. Θέλω να κάνω ότι καλύτερο για τον σύλλογο και θα δούμε στο τέλος της σεζόν πως θα είναι τα αποτελέσματα. Τώρα κερδίσαμε 1-2 παιχνίδια. Δεν είναι τίποτα αν δεν κάνουμε τη δουλειά μας όλη την σεζόν».

Στο τέλος του αγώνα είδαμε να γίνεται ένα επεισόδιο με τον Οκριασβίλι και τον Κετσπάγια. Έληξε το θέμα;
«Δεν γνωρίζω, δεν είδα τι έγινε μετά το παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι γεμάτο συναισθήματα. Όλα είναι εντάξει».

Κλείνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας που δεν μπορώ να είναι στο πλευρό σας αλλά στηρίζει τις προσπάθειες σας;
«Η κατάσταση είναι τέτοια που δυστυχώς δεν μπορούν να είναι στο γήπεδο. Απλά να συνεχίσουμε μαζί και μακάρι σύντομα να μπορούν να έρθουν στο γήπεδο. Να συνεχίσουμε μαζί».

Πάνος Λάρκος – Larnakaonline Sports

Send this to a friend