Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ H πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
H πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

H πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας, διερευνά υπόθεση ληστείας, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, καθώς επίσης και πλαστοπροσωπίας μέλους της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε το βράδυ του Σαββάτου από 36χρονη στη Λάρνακα, ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμά της τρία άγνωστα πρόσωπα με πολιτικά ρούχα την επισκέφθηκαν και αφού της ανέφεραν ότι είναι αστυνομικοί, της ζήτησαν να περάσουν εντός του διαμερίσματος. Η 36χρονη τους επέτρεψε και όταν τους ζήτησε τις αστυνομικές τους ταυτότητες, αυτοί της ζήτησαν χρήματα και κατάφεραν και έκλεψαν χρηματικό ποσό 1,500 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και μια ηλεκτρονική ταμπλέτα και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού η 36χρονη προσπάθησε να διαφύγει από το διαμέρισμα, με αποτέλεσμα ένας εκ των δραστών να την απωθήσει σπρώχνοντάς της, χωρίς ωστόσο αυτή να τραυματιστεί.
Χθες η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ανήλικου νεαρού, ηλικίας 16 ετών, ενώ καταζητεί ακόμα δύο άτομα ηλικίας 20 και 21 ετών.

 

Εξάλλου χθες μέλη του Τμήματος Τροχαίας Λάρνακας, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, ανέκοψαν, αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, ενώ το όχημα έφερε θορυβώδες εξώστ, δεν είχε φώτα πέδησης, ενώ φαινόταν ότι υπέστη μετατροπές, με αποτέλεσμα να κατασχεθεί για να περάσει από έλεγχο από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών.
Στον 23χρονο έγινε προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ με θετική ένδειξη και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Τροχαία Λάρνακας, όπου του λήφθηκε περαιτέρω δείγμα για να σταλεί για εργαστηριακή εξέταση.
Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι εναντίον τουεκκρεμούσαν 19 εντάλματα προστίμου, συνολικού ύψους 6,969 ευρώ, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

 

Και τέλος Σήμερα το πρωί στις 9.30 θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα, η απονομή των βραβείων στους Επιτυχόντες του Διαγωνισμού του Πάρκου «ΣΑΛΙΝΑ» στη Λάρνακα.

Send this to a friend