Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν του «La Casa de Papel»
Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν του «La Casa de Papel»

Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν του «La Casa de Papel»

Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα ενθουσίασαν τους τηλεθεατές. 

Tα γυρίσματα της 5ης σεζόν του «La Casa de Papel» έχουν ξεκινήσει και οι φανς της αγαπημένης ισπανικής σειράς του Netflix ανυπομονούν για την πρεμιέρα του νέου κύκλου. Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες από τους συντελεστές ενώ τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα.

Ο φακός του ισπανικού site Crush News έπιασε τους πρωταγωνιστές, να γυρίζουν μια σκηνή στο κέντρο της Μαδρίτης. Όπως θα δείτε παρακάτω οι ληστές της καρδιάς μας φορούν τις κόκκινες στολές τους και κουνούν λευκή σημαία, χωρίς να έχει γίνει ξεκάθαρο ποιος είναι ο τελικός σκοπός τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η σειρά θα τελειώσει οριστικά μετά την 5η σεζόν. Ο τελευταίος κύκλος θα έχει 10 επεισόδια και γυρίσματα θα γίνουν σε Ισπανία, Δανία και Πορτογαλία.

Ο Άλεξ Πίνα έχει δηλώσει ότι η τελευταία σεζόν θα είναι η πιο επική και συναρπαστική: «Μας πήρε πάνω από έναν χρόνο να αποφασίσουμε πώς έπρεπε να διαλυθεί η συμμορία. Πώς έπρεπε να διαχειριστεί την κατάσταση ο Professor. Πώς να προκαλέσουμε καταστάσεις μη αναστρέψιμες για τους χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι ο 5ος κύκλος του La Casa de Papel. Ο πόλεμος γίνεται ακραίος, αλλά αυτή θα είναι η πιο επική και συναρπαστική σεζόν».

Αν όλα πάνε καλά, η 5η σεζόν του «La Casa de Papel» θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

Send this to a friend