Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αποκλειστικές δηλώσεις Προέδρου Σχολικής Εφορείας Λάρνακας στο LarnakaOnline για την αλλαγή ωραρίου στα Λύκεια
Αποκλειστικές δηλώσεις Προέδρου Σχολικής Εφορείας Λάρνακας στο LarnakaOnline για την αλλαγή ωραρίου στα Λύκεια

Αποκλειστικές δηλώσεις Προέδρου Σχολικής Εφορείας Λάρνακας στο LarnakaOnline για την αλλαγή ωραρίου στα Λύκεια

Ειρήνη Αντωνίου

Το LarnakaOnline επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας Λάρνακας κ. Πέτρο Χρυσοστόμου, όσον αφορά την χθεσινή απόφαση της Κυβέρνησης, για αλλαγή του ωραρίου λειτουργίας των σχολείων των επαρχιών Λάρνακας και Αμμοχώστου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η τμηματική μεταφορά των μαθητών και μαθητριών, για καλύτερη υγειονομική προστασία τους.

Ο κ. Χρυσοστόμου μας ανέφερε ότι η όλη απόφαση μας βρίσκει σύμφωνους, είναι ένα καλό μέτρο, κατά την άποψη μας, γιατί ο λόγος που έγινε είναι για αποσυμφόρηση των λεωφορείων και των αυτοκινήτων. Είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα, θα το δούμε στην πορεία και τι αποτελέσματα θα φέρει”.

Ερωτηθείς για το αν υπήρξαν οποιεσδήποτε αντιδράσεις από εργαζόμενους γονείς για την αλλαγή ώρας, ο κ. Χρυσοστόμου είπε ότι “ακόμη δεν έχουμε οποιεσδήποτε αντιδράσεις και παράπονα, αυτό θα φανεί όταν θα αρχίσει να λειτουργεί το πρόγραμμα και αν θα υπάρξουν οποιαδήποτε προβλήματα”.

Send this to a friend