Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης αποκλειστικά στο LarnakaOnline “Η Λάρνακα πάει πολύ καλά”
Ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης αποκλειστικά στο LarnakaOnline “Η Λάρνακα πάει πολύ καλά”

Ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης αποκλειστικά στο LarnakaOnline “Η Λάρνακα πάει πολύ καλά”

Ειρήνη Αντωνίου

Αν και βρισκόμαστε ακόμη σε μια ανησυχητική κατάσταση, τα αναγκαία έκτακτα μέτρα που λήφθηκαν τις τελευταίες μέρες στη Λάρνακα και την επαρχία αποδίδουν καρπούς. Εχουν μειωθεί σημαντικά τα κρούσματα ωστόσο, τα μέτρα αυτά και η αβεβαιότητα που τα συνοδεύει έχουν υπερβολικά μεγάλο κόστος για τους ανθρώπους, την κοινωνία και την οικονομία.

Ο Καθηγητής Μικροβιολογίας και Μοριακής Ιολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, Δρ. Πέτρος Καραγιάννης σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο LarnakaOnline πριν από λίγο, όσον αφορά την κατάσταση στη Λάρνακα και αν γνωρίζει πότε θα αρθούν τα μέτρα μας ανέφερε: ” ότι αυτό εξαρτάται από την κατάσταση και από το τι θα αποφασίσει το Υπουργείου Υγείας. Οι 15 μέρες της παράτασης των μέτρων λίγουν την ερχόμενη Πέμπτη, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα υπάρξει παράταση. Αυτό θα εξαρτηθεί και από τον αριθμό των κρουσμάτων που θα έχουμε τις επόμενες 2 με 3 ημέρες και πόσο θα επηρεάζεται η Λάρνακα”.

Ερωτηθείς πως βλέπει τα πράγματα στη Λάρνακα ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης μας δήλωσε ότι: “Η Λάρνακα πάει πολύ καλά, οι μεγάλες οι συρροές έχουν μειωθεί, ευχόμαστε ότι όλα θα πάνε καλά”.

Send this to a friend