Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Όσα πρέπει να γνωρίζουμε πριν αγοράσουμε μεταχειρισμένο όχημα – Οι παγίδες (βίντεο)
Όσα πρέπει να γνωρίζουμε πριν αγοράσουμε μεταχειρισμένο όχημα – Οι παγίδες (βίντεο)

Όσα πρέπει να γνωρίζουμε πριν αγοράσουμε μεταχειρισμένο όχημα – Οι παγίδες (βίντεο)

Υπάρχει μια ανεξέλεγκτη ροή οχημάτων από επαγγελματίες του χώρου, ανέφερε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο», ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Εμπορίας Αυτοκινήτων, Πάμπος Κολοκοτρώνης.

Στην διεκπεραίωση των πράξεων πολλοί καταναλωτές μπορεί να εξαπατηθούν εάν δεν απευθυνθούν σε επαγγελματίες του χώρου, είπε, σημειώνοντας πως τους επαγγελματίες μπορεί να τους ψάξει ο καταναλωτής μέσω διαδικτύου βρίσκοντας τα μέλη του Συνδέσμου και αυτό θα δώσει μια κατοχύρωση ενός καλού μεταχειρισμένου οχήματος.

Όπως είπε υπάρχει παρεμπόριο ενώ πολλοί επιτήδειοι μέσω διαδικτύου ειδικά από το εξωτερικό, που διαφημίζουν και πωλούν αυτοκίνητα στους Κύπριους καταναλωτές χωρίς να είναι σίγουροι οι καταναλωτές αν στο τέλος της μέρας θα παραλάβουν ποτέ το όχημα. Υπάρχουν καταγγελίες στην Αστυνομία από καταναλωτές που πλήρωσαν και δεν το πήραν ποτέ, πρόσθεσε.

Όσον αφορά στην αγορά οχήματος και τι πρέπει να προσέξει ο καταναλωτής, ο κ. Κολοκοτρώνης σημείωσε πως πρώτα θα πρέπει να επιλεχθεί ένας επαγγελματίας του χώρου, θα ελέγξουμε το όχημα και θα ζητήσουμε το ιστορικό του ενώ θα ήταν καλό να γίνεται ένας επιπρόσθετος έλεγχος από συνεργείο οχημάτων.

Send this to a friend