Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ «Δεν πρέπει να μας απογοητεύει αλλά να μας πεισμώνει κάθε ενέργεια της Τουρκίας»
«Δεν πρέπει να μας απογοητεύει αλλά να μας πεισμώνει κάθε ενέργεια της Τουρκίας»

«Δεν πρέπει να μας απογοητεύει αλλά να μας πεισμώνει κάθε ενέργεια της Τουρκίας»

Για τις εξελίξεις που αφορούν την πόλη της Αμμοχώστου ο διευθυντής της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου μιλώντας στον Super Sport Fm 104.0 ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Είναι το πιο ευαίσθητο θέμα που αντιμετωπίζει η Ανόρθωση, το θέμα της Αμμοχώστου. Σαν σωματείο έχουμε και πρέπει να έχουμε άποψη σε τέτοιο μείζον εθνικό ζήτημα. Έχουμε στους κόλπους μας ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να κρατούν ζωντανή τη μνήμη της πόλης και οφείλουμε όλοι να τους σεβόμαστε.

Υπάρχει μία διαστρέβλωση της ιστορίας ανάμεσα σε κάποιους Ευρωπαίους και εμείς σαν Ανόρθωση τότε στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και κάθε φορά που αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη προσπαθούμε να εξηγήσουμε την πραγματικότητα για το Κυπριακό πρόβλημα και ειδικά για την πόλη της Αμμοχώστου της οποίας είμαστε ο καλύτερος πρεσβευτής.

Δεν πρέπει να μας απογοητεύει αλλά να μας πεισμώνει κάθε ενέργεια της Τουρκίας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για απελευθέρωση και η πολιτεία να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Να καταλάβει ότι χωρίς αγώνα, αυτή η γη δεν μπορεί να απελευθερωθεί».

Για τα αγωνιστικά της Ανόρθωσης τόνισε τα προβλήματα που υπάρχουν στο αγωνιστικό με τις απουσίες λόγω διεθνών, ενώ για τα επιδημιολογικά δεδομένα που αγγίζουν και το ποδόσφαιρο, είπε.
«Οι ομάδες που θα δουλέψουν επαγγελματικά και θα τηρήσουν σωστά τα μέτρα, αυτός που θα καταφέρει να αποφύγει τα πολλά προβλήματα ενδεχομένως να κόψει πρώτος το νήμα στην κούρσα του πρωταθλήματος».

tags:

Send this to a friend