Home ΕΞΟΔΟΣ Ένα στέκι στη Λάρνακα που σερβίρει καφέ και σπιτικά snacks με αγάπη
Ένα στέκι στη Λάρνακα που σερβίρει καφέ και σπιτικά snacks με αγάπη

Ένα στέκι στη Λάρνακα που σερβίρει καφέ και σπιτικά snacks με αγάπη

Ένα ολοκαίνουργιο café στο κέντρο της πόλης ,ακριβώς απέναντι απο το Ταχυδρομείο, άνοιξε πριν από μερικούς μήνες τις πόρτες του και σερβίρει καφέ και snack φτιαγμένα με πολλή μεράκι και αγάπη.

Ο λόγος για το CUP.cafe το οποίο φτιάχτηκε μετά από σκληρή δουλειά και αφοσίωση και πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση. Πιστοί στην καλή ποιότητα του καφέ, στο CUP σερβίρουν εκλεκτής ποιότητας καφέ UTOPIA 100% ARABICA, ενώ με κάθε παραγγελία καφέ  παίρνεις  δώρο φρέσκα σπιτικά μπισκοτάκια.

 

Στο CUP.cafe θα βιώσεις, επίσης, μια σπιτική εμπειρία αφού όλα τα snacks και γλυκά είναι συνταγές της Γιαγιάς και της Μαμάς. Εκτός από ποιοτικό καφέ, ανάλογα με την μέρα που θα το επισκεφτείς και φυσικά το μενού της “μαμάς” θα βρείς συνδιασμό απο τις απίστευτες της λαχταριστές δημιουργίες όπως muffins, cupcakes , μηλόπιτες, κέικ γεωγραφίας, ελιόπιττες , χαλουμόπιττες, κέικ με λεμόνι και κέικ με σοκολάτα.

Εκτός από snacks, έχεις την επιλογή να φτιάξεις το δικό σου sandwich  όπου επιλέγεις τα υλικά και τον τύπο ψωμιού (τριάρα, φραντζολάκι άσπρο η μαύρο και ‘σλάις’ άσπρο η μαύρο) που θέλεις και ανάλογα προσθέτονται στην τιμή. Στο CUP.cafe μπορείς να απολάυσεις τον καφέ σου και το σνάκ σου με λιγότερο απο €4, αφού οι τιμές των σνάκς αρχίζουν απο €1.5 με την ακριβότερη στα €4.5 Αν, όμως, είσαι κολλημένος με την κυπριακή κουζίνα τότε πρέπει να δοκιμάσεις την παραδοσιακή κυπριακή πίττα με λούντζα και χαλούμι με μόνο €2.5.

Δές εδώ το μενού.

Για τους πιο healthy τύπους υπάρχουν υγιεινές επιλογές, σαλάτες, γιαουρτάκια με φρούτα και μουσλί αλλά και ποικιλία από φρέσκους χυμούς.

Αν γίνεις πιστός θαμώνας της καφετέριας τότε θα επωφεληθείς την κάρτα προσφοράς όπου με κάθε 7 καφέδες ο 8ος είναι δωρεάν.

Διαθέτει υπηρεσίες delivery και take away, ενώ θα το βρεις online στο Foody από τις 08:00 – 15:00 με ΔΩΡΕΑΝ DELIVERY.

Ώρες λειτουργίας 08:00 – 17:00.

Βασιλέως Πάυλου 31 – έναντι Ταχυδρομείου 6023, Λάρνακα, 95 923456 

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend