Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Η θέση της Ανόρθωσης στο «όχι» της αναβολής
Η θέση της Ανόρθωσης στο «όχι» της αναβολής

Η θέση της Ανόρθωσης στο «όχι» της αναβολής

Μπόλικη συζήτηση έχει γίνει και συνεχίζεται να γίνεται σχετικά με την επιλογή κάποιων ομάδων να απαντήσουν αρνητικά στην εισήγηση της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού Άχνας για αναβολή των αγώνων τους.

Μία από τις ομάδες που ήταν αρνητικές στο να αναβληθούν οι αγώνες των ομάδων που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό ήταν και η Ανόρθωση.

Μία στάση που σχολιάστηκε αρνητικά από αρκετούς. Η θέση της Ανόρθωσης στο όλο θέμα που δημιουργήθηκε είναι ότι έπρεπε η ομάδα της Αμμοχώστου να επιλέξει κατά πόσο θα ακολουθηθεί το πρωτόκολλο της κυβέρνησης και η προκήρυξη του πρωταθλήματος ή αν θα έπρεπε κάθε φορά που προκύπτει θέμα με τον κορωνοϊό να γίνεται αλλαγή στο πρωτόκολλο.

Από την στιγμή που υπάρχει πρωτόκολλο από το Κράτος η θέση της Ανόρθωσης ήταν ότι έπρεπε να τηρηθεί το πρωτόκολλο. Αν έρθει η Κυβέρνηση και αλλάξει το πρωτόκολλο η Ανόρθωση θα ακολουθήσει το νέο πρωτόκολλο και ότι αυτό περιλαμβάνει.

Τη δεδομένη στιγμή η θέση της ομάδας ήταν ότι πρέπει να τηρηθεί το πρωτόκολλο και αυτός είναι ο λόγος που είπε “όχι” στην αναβολή των αγώνων της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού Άχνας.

Πάνος Λάρκος – Larnakaonline Sports

Send this to a friend