Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην περιοχή ΓΣΖ στη Λάρνακα όπου γίνονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον κορωνοϊό
Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην περιοχή ΓΣΖ στη Λάρνακα όπου γίνονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον κορωνοϊό

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην περιοχή ΓΣΖ στη Λάρνακα όπου γίνονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον κορωνοϊό

Ειρήνη Αντωνίου

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στην περιοχή του νέου ΓΣΖ, όπου εκατοντάδες Λαρνακείς, καταφθάνουν εκεί, με σκοπό να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού.

Όσοι προσέρχονται στο χώρο παραμένουν στα αυτοκίνητα τους, διότι έχουν οδηγίες από την συγκεκριμένη εταιρεία που έχει αναλάβει την διεξαγωγή των δειγματοληπτικών ελέγχουν, να μην σταθμεύουν, ούτε να πηγαίνουν πεζοί. Αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Σε επικοινωνία που είχαμε και με τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Ανδρέα Βύρα στον δεύτερο χώρο όπου γίνονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι και βρίσκεται στην περιοχή Μακένζυ, μπροστά από τις παγωταρίες, όλα κυλούν ομαλά, αφού ο κόσμος εκεί σταθμεύει και περιμένει πάντα με όλα τα απαραίτητα μέτρα τη σειρά του

Υπενθυμίζεται πως οι έλεγχοι γίνονται στα πλαίσια της προσπάθειας για αναχαίτιση της διασποράς του Κορωνοϊού COVID – 19, με δειγματοληπτικό εργαστηριακό έλεγχο σε 3,000 άτομα στην Επαρχία Λάρνακας.)

Οι δειγματοληψίες άρχισαν χθες Πέμπτη, θα συνεχιστούν για ακόμη πέντε μέρες και αρχίζουν στις 8 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα. Τις δειγματοληψίες διενεργεί το ιδιωτικό εργαστήριο NIPD Genetics και είναι δωρεάν.

 

Send this to a friend