Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Υπέκυψε ο 22χρονος Πάρης στη Λάρνακα
Υπέκυψε ο 22χρονος Πάρης στη Λάρνακα

Υπέκυψε ο 22χρονος Πάρης στη Λάρνακα

Υπέκυψε στα τραύματά του, το βράδυ της Δευτέρας (21/9) ο 22χρονος Πάρης Χατζησοφοκλής, από τις Καμάρες Λάρνακας, ο οποίος προστέθηκε στην μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου (32 συνολικά θανατηφόρα το 2020 παγκυπρίως).

Ο άτυχος νεαρός νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά από τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στη λεωφόρο Αρτέμιδος, στη Λάρνακα.

Ο 22χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του με κατεύθυνση το αεροδρόμιο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, πέρασε πάνω από ανάχωμα ύψους δυόμισι μέτρων κι έπειτα εκτινάχθηκε σε παρακείμενο καλαμιώνα. Έμεινε εγκλωβισμένος στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του για περίπου εφτά ώρες κι έγινε αντιληπτός γύρω στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής από περαστικό.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τον απεγκλώβισαν για να μεταφερθεί εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. «Αν τον εντοπίζαμε πιο νωρίς, σίγουρα θα ζούσε», δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Να σημειωθεί, ότι περίπου 500 μέτρα πιο κάτω από το σημείο όπου έγινε το ατύχημα υπήρχε μπλόκο της Αστυνομίας για έλεγχο αλκοτέστ, όμως ο 22χρονος δεν πέρασε από εκεί, πέρασε από άλλο σημείο. Αν περνούσε από το δρόμο όπου υπήρχε το μπλόκο της Αστυνομίας, ενδεχομένως να τον σταματούσαν και ίσως να γλίτωνε…

Από τις εξετάσεις που διενήργησαν άνδρες της Τροχαίας προέκυψε ότι το θύμα έφερε ζώνη ασφαλείας και ότι δεν έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Στη σκηνή δεν εντοπίστηκε κινητό τηλέφωνο. Ο Πάρης Χατζησοφοκλής ήταν μουσικός και εργαζόταν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λάρνακας.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend