Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Στη φυλακή για 12 χρόνια ο πρώην μπασκετμπολίστας Ντένης Κωστέκογλου
Στη φυλακή για 12 χρόνια ο πρώην μπασκετμπολίστας Ντένης Κωστέκογλου

Στη φυλακή για 12 χρόνια ο πρώην μπασκετμπολίστας Ντένης Κωστέκογλου

Καταδικάστηκε σε 12ετή φυλάκιση ο γνωστός πρώην μπασκετμπολίστας Ντένης Κωστέκογλου για την απάτη εκατομμυρίων σε βάρος εργολάβου – επενδυτή.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός μπασκετμπολίστας καταδικάστηκε την περασμένη Πέμπτη (17/09) από το Κακουργιοδικείο για απάτη σε βάρος εργολάβου-επενδυτή.

Ο Κωστέκογλου και ο συνεργός του, ο οποίος επίσης καταδικάστηκε σε φυλάκιση από το Δικαστήριο, κατάφεραν να ξεγελάσουν τον ανυποψίαστο εργολάβο όταν το παρουσιάστηκαν ως τα πρόσωπα που θα διευθετούσαν την αναδιάρθρωση δανείου του, ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ κατά 58%, μέσω άλλης τράπεζας του εξωτερικού.

Μάλιστα, ο Κωστέκογλου και ο συνεργός του,  είχαν αναλάβει τη διευθέτηση υποχρεώσεων του στο Τμήμα Φορολογίας, ενώ του είχαν προτείνει και αγορές τεμαχίων γης για οικιστική ανάπτυξη.

Ενώ σε μια άλλη περίπτωση φαίνεται πως κατάφεραν να πείσουν τον ίδιο αλλά και τον αδελφό του, που βρισκόταν τη συγκεκριμένη περίοδο στη Νότιο Αφρική, να μεταφέρουν μεγάλο χρηματικό πόσο σε τράπεζα στον Λίβανο, με τη δικαιολογία ότι εκεί τα λεφτά θα ήταν πιο ασφαλισμένα.

Έτσι, τα δύο πρόσωπα απέσπασαν πέραν των 2 εκατομμυρίων ευρώ και  το Κακουργιοδικείο, καταδίκασε τον Κωστέκογλου 12 χρόνια φυλάκισης.

Πηγή: ΑΝΤ1

Send this to a friend