Home ΕΞΟΔΟΣ ΔΡΩΜΕΝΑ Προσφορά για 100 αναγνώστες μας – Συναυλία Χ”Γιάννη – Ασλανίδου στην Λάρνακα
Προσφορά για 100 αναγνώστες μας – Συναυλία Χ”Γιάννη – Ασλανίδου στην Λάρνακα

Προσφορά για 100 αναγνώστες μας – Συναυλία Χ”Γιάννη – Ασλανίδου στην Λάρνακα


Μιχάλης Χατζηγιάννης – Μελίνα Ασλανίδου

«Εμείς οι δυο σαν ένα»

Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Ασλανίδου παρουσιάζουν τις  σημαντικές στιγμές της προσωπικής τους δισκογραφίας  αλλά και διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια  του ελληνικού ρεπερτορίου σε μια μοναδική παράσταση, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με  τραγούδια που έχουν χαραχτεί βαθιά στην ψυχή μας γνωρίζει πώς να «χαρίζει»  στο κοινό  όμορφες μελωδίες , θετικά συναισθήματα και καλή διάθεση.

Η Μελίνα Ασλανίδου, μια ερμηνεύτρια με «μαγική» χροιά, με τραγούδια που αγαπήθηκαν από το πρώτο άκουσμα και εμφανίσεις γεμάτες συναίσθημα γνωρίζει πώς να κάνει πόλο έλξης  την κάθε της ζωντανή εμφάνιση.

Και οι δύο «μαζί σαν ένα» με δυνατές ερμηνείες και μοναδικά ντουέτα ενώνουν τις φωνές και τα τραγούδια τους και βάζουν μελωδία και ρυθμό στα καλοκαιρινά μας βράδια.

Το LARNAKA ONLINE δίνει την ευκαιρία στους  πρώτους 100 αναγνώστες που θέλουν να παρακολουθήσουν την συναυλία να εξασφαλίσουν το εισιτήριο από 30€ στην ειδική τιμή των 20€.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για τα εισιτήρια προσφοράς  : 99456760

ΛΑΡΝΑΚΑ :

4 Σεπτεμβρίου 2020
Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο
Ώρα έναρξης : 9.00 μ.μ.


Προπώληση εισιτηρίων :

Καταστήματα ACS COURIER σε όλη την Κύπρο.

Διοργανωτές : www.galaxiasliveproductions.gr

Send this to a friend