Home ΕΞΟΔΟΣ ΔΡΩΜΕΝΑ Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η χθεσινή παράσταση “Aladdin” από την Σχολή Μπαλέτου Σύλβιας Τερζή
Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η χθεσινή παράσταση “Aladdin” από την Σχολή Μπαλέτου Σύλβιας Τερζή

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η χθεσινή παράσταση “Aladdin” από την Σχολή Μπαλέτου Σύλβιας Τερζή

Τηρώντας όλα τα μέτρα βάση του υπουργικού πρωτόκολλου για τα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η τελική παράσταση της Σχολής Μπαλέτου Σύλβιας Τερζή.

Το Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας γέμισε ξανά από χαρούμενες φωνούλες, νέους και ενήλικες να ζουν ξανά μέσα από μια εξαιρετική χορευτική παράσταση το υπέροχο μυθικό παραμύθι του “Aladdin”. Μαγευτικές στολές και σκηνικά και πλούσια ανατολίτικη μουσική συνόδευαν όλη την παράσταση.

Τα μηνύματα που πέρασαν τα μικρά αλλά και τα μεγάλα παιδιά μαζί με τις δασκάλες τους ήταν συγκινητικά. Η χαρά γραμμένη στα πρόσωπα τους, μετά από ένα χρόνο που ξαφνικά κόπηκε άδοξα στα μέσα του, κατάφεραν με πολύ προσπάθεια και δουλειά να ανεβάσουν την παράσταση τους δίνοντας σε όλους το μήνυμα ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Προσέχοντας όλοι πλέον τους εαυτούς μας προχωράμε με τις νέες συνθήκες και επιστρέφουμε στις αγαπημένες μας συνήθειες αλλά και αγαπημένους μας ανθρώπους. Η 18η παράσταση της Σχολής πέραν από την μυθική αναδίπλωση του παραμυθιού είχε και αυτή την νότα αλληλεγγύης και αγάπης. Η Σύλβια Τερζή, άκρως συγκινημένη ευχαρίστησε όλους όσοι την στήριξαν από την αρχή μέχρι την διεξαγωγή της παράστασης.

Αυτό που είχα στο μυαλό μου απόλαμβάνοντας την χθεσινόβραδινή παράσταση ήταν το ποσό αξίζει τον κόπο να στηρίζουμε τους συμπολίτες μας σε τέτοιες τους προσπάθειες. Πραγματικά ήταν μια παράσταση που δεν αφορούσε μόνο τους γονείς και συγγενείς των συμμετεχόντων παιδιών,αλλα και όλους εμάς. Η ενέργεια,η θετικότητα και η αγάπη που μαζεύεις παρακολουθώντας μικρούς ήρωες να αναδιπλώνουν το ταλέντο τους με τόση γαλήνη και αφοσίωση είναι τεράστια.

Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Θεοδοσία Αποστόλου,

Απόφοιτη Κοινωνιολόγιας Παν. Κύπρου

Send this to a friend