Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ: Οριστικά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»
Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ: Οριστικά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ: Οριστικά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Μπορεί στη Νέα Σαλαμίνα να έψαχνα να βρουν ένα πιο οικονομικό γήπεδο για να γίνει η πρεμιέρα με την ΑΕΚ από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», όμως όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες (21/8) δύσκολα θα είχαμε αλλαγή έδρας.

Αυτό έρχεται να επιβεβαιωθεί με την ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας για τα εισιτήρια του αγώνα, όπου αναφέρει ότι το παιχνίδι θα γίνει κανονικά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι ο προγραμματισμένος αγώνας της Δευτέρας 24/8 και ώρα 19:00 με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας θα διεξαχθεί στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της κατηγορίας Gold, Red, Teen και Junior θα πάρουν θέση στην Δυτική κερκίδα του σταδίου.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της κατηγορίας Diamond, Platinum και Premium θα φιλοξενηθούν στα box της Ανατολικής κερκίδας.

Στην Ανατολική κερκίδα θα πάρουν θέση όσοι φίλοι της ομάδας μας έχουν αγοράσει εισιτήρια από την προπώληση που γίνεται.

Με την αλλαγή έδρας το σωματείο μας θα έχει στη διάθεση του περισσότερα εισιτήρια καθώς τα εισιτήρια για το Αμμόχωστος είχαν εξαντληθεί.

Τα γραφεία του σωματείου μας θα παραμείνουν ανοικτά Σάββατο και Κυριακή για τη δική σας εξυπηρέτηση.

Μπορείτε να συνεχίσετε να αγοράζεται τα εισιτήρια σας από σήμερα Σάββατο από τις 15:00-18:00, Κυριακή από τις 10:00-13:00 και 15:00-18:00 και Δευτέρα 9:00-15:00 επικοινωνώντας με τα γραφεία του σωματείου μας στο τηλέφωνο 24663090 και στο 97828396.

Μπορείτε επίσης για αποφυγή ταλαιπωρίας να αγοράσετε ηλεκτρονικά τα εισιτήρια σας από την διεύθυνση https://online.theasis.cy.net/ticketonline/salamina/gr/tickets/ από σήμερα Σάββατο 22/8 από τις 15:00.

Τα εισιτήρια σας θα μπορείτε να τα παραλάβετε από τα γραφεία του σωματείου μας μέχρι και την Δευτέρα στις 15:00 ή από τον ειδικό χώρο που θα υπάρχει έξω από την Δυτική κερκίδα του σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος.

Τις διαπιστεύσεις τους οι φίλοι δημοσιογράφοι θα τις παραλάβουν από την Ανατολική κερκίδα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΝΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Send this to a friend