Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Νέα εκστρατεία Altamira Real Estate:
«Περιοχή της Εβδομάδας σε Προσφορά!»
Νέα εκστρατεία Altamira Real Estate:«Περιοχή της Εβδομάδας σε Προσφορά!»

Νέα εκστρατεία Altamira Real Estate:
«Περιοχή της Εβδομάδας σε Προσφορά!»

✔ Κάθε βδομάδα η Altamira Real Estate θα επιλέγει ακίνητα σε συγκεκριμένη περιοχή τα οποία θα προσφέρονται σε σημαντικά μειωμένες τιμές

Πρώτη «Περιοχή της Εβδομάδας» το Κίτι με ακίνητα που αρχίζουν από €50.000

Μία νέα μεγάλη εκστρατεία εγκαινίασε η Altamira Real Estate με στόχο την προώθηση ακινήτων σε διάφορες περιοχές της Κύπρου. Πρόκειται για την εκστρατεία «Περιοχή της Εβδομάδας σε Προσφορά!», στο πλαίσιο της οποίας οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν επιλεγμένα ακίνητα σε τιμές ευκαιρίας. Τα ακίνητα βρίσκονται σε υποσχόμενες τοποθεσίες, πολλές εκ των οποίων παρουσιάζουν σημαντική ανάπτυξη ενώ αρκετά από αυτά διαθέτουν προοπτική για τη δημιουργία περεταίρω αξίας, δεδομένου πως θα αποκτηθούν σε προνομιακές τιμές.

Η προσφορά αφορά ευρεία γκάμα ακινήτων με μεγάλες προοπτικές αξιοποίησης που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τεμάχια γης κατάλληλα για μεγάλες αναπτύξεις, γεωργικά ακίνητα και οικιστικά οικόπεδα.

Ειδικότερα, κάθε βδομάδα θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, ακίνητα από διαφορετική περιοχή της Κύπρου, για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα καλούνται να υποβάλουν τις προσφορές τους για καθορισμένο χρονικό διάστημα. Οι αρχικές τιμές των εν λόγω τεμαχίων είναι επιφυλασσόμενες, γεγονός που σημαίνει ότι οι προσφορές που θα υποβάλλονται θα πρέπει να είναι ίσες ή υψηλότερες από την αναγραφόμενη τιμή, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Την εκστρατεία εγκαινίασε την εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου η κοινότητα Κιτίου της επαρχίας Λάρνακας. Τα 18 ακίνητα που διατίθενται μέσω της υφιστάμενης  εκστρατείας αρχίζουν από €50.000 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν προσφορές ηλεκτρονικά στο [email protected] μέχρι τις 25 Αυγούστου 2020 στις 10:00 π.μ.

Τα ακίνητα στην κοινότητα Κιτίου είναι διαθέσιμα στον ακόλουθο σύνδεσμο

Την επόμενη Τετάρτη, 26 Αυγούστου, θα ακολουθήσουν νέες ευκαιρίες, αυτή την φορά στην κοινότητα της Πύλας της επαρχίας Λάρνακας. Κάθε βδομάδα, η Εταιρεία θα ενημερώνει το κοινό για την περιοχή που έχει επιλεγεί, ανακοινώνοντας επίσης τα ακίνητα που θα διατίθενται προς πώληση. 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα ακίνητα της εκστρατείας «Περιοχή της Εβδομάδας σε Προσφορά!», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, επίσης, να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης της Altamira Real Estate στο 8000 8200.

Send this to a friend