Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αποφάσεις ΚΟΠ για την πρώτη αγωνιστική
Αποφάσεις ΚΟΠ για την πρώτη αγωνιστική

Αποφάσεις ΚΟΠ για την πρώτη αγωνιστική

Ολοκληρώθηκε η συνεδρία της ΚΟΠ, μέσω της οποίας πάρθηκε η απόφαση σχετικά με την τύχη των αγώνων της πρεμιέρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν, τα τέσσερα παιχνίδια που είναι ορισμένα σε γήπεδα που πήραν την αδειοδότηση, θα διεξαχθούν κανονικά. Ο λόγος για τα εξής ματς: ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα (ΓΣΠ, 21/8), Ανόρθωση-Ερμής («Αντ. Παπαδόπουλος», 23/8), Ολυμπιακός-ΑΕΛ (Μακάρειο, 23/8), Πάφος-Ομόνοια («Στέλιος Κυριακίδης», 22/8).

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα, αναβλήθηκε το Εθνικός-ΕΝΠ λόγω των δύο κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην ομάδα της Άχνας. Μαζί με αυτό, πιθανόν να αναβληθούν τα άλλα δύο παιχνίδια Απόλλων-Δόξα, Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ λόγω της ακαταλληλότητας των γηπέδων (Τσίρειο και «Αμμόχωστος-Επιστροφή» αντίστοιχα). Η οριστική απόφαση θα παρθεί αύριο (21/8).

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η ΚΟΠ κάλεσε τους ιθύνοντες των γηπέδων να προχωρήσουν σε όλες τις διαδικασίες ώστε να εξασφαλίσουν την απαραίτητη αδειοδότηση και να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη της σεζόν, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν έγινε γι’ αυτό και λίγες ώρες πριν το πρώτο σφύριγμα, βρεθήκαμε ενώπιον αυτού του μπερδέματος.

Send this to a friend