Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Καραπατάκης: “Ο κόσμος να μην ανησυχεί, να μας αφήσει να κάνουμε τη δουλειά μας και θα κάνουμε την κριτική μας στο τέλος” (βίντεο)
Καραπατάκης: “Ο κόσμος να μην ανησυχεί, να μας αφήσει να κάνουμε τη δουλειά μας και θα κάνουμε την κριτική μας στο τέλος” (βίντεο)

Καραπατάκης: “Ο κόσμος να μην ανησυχεί, να μας αφήσει να κάνουμε τη δουλειά μας και θα κάνουμε την κριτική μας στο τέλος” (βίντεο)

Στην κάμερα του AEK LARNACA TV μίλησε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης.

Αναφέρθηκε στον προγραμματισμό, τον κορωνοϊό, την ενίσχυση, υο γήπεδο και άλλα που ενδιαφέρουν.

Για το AEK LARNACA TV:
«Είναι μια καινοτόμος δημιουργία της ομάδας του σωματείου. Ο σκοπός είναι να έρθουμε σε καλύτερη επαφή με τον κόσμο και να καλύψουμε γεγονότα της ΑΕΚπου δεν τα καλύπτουν τα media. Γενικά να προωθήσουμε όλα τα τμήματα του σωματείου μας».

Είστε ευχαριστημένος στο θέμα της επαφής με τους παίκτες και την αναπροσαρμογή του συμβολαίου;
«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Έγιναν δυο προσπάθειες. Η μία για να τακτοποιήσουμε τα περσινά συμβόλαια όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές χάρισαν ένα σημαντικό ποσό. Φέτος έγινε αναπροσαρμογή με το 90% των περιπτώσεων να έχουν τελειώσει. Όλοι έδειξαν κατανόηση. Έμειναν 1-2 περιπτώσεις».

Για τον προγραμματισμό:
«Εμένα δεν με ανησυχεί καθόλου, ο προγραμματισμός προχωρά. Είμαστε σε εγρήγορση, οι μεταγραφές λήγουν στις 14 Σεπτεμβρίου και έχουμε ακόμη ένα μήνα. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ομάδα για ένα χρόνο και όχι για το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε πάρα πολύ χρόνο. Μεταγραφές θα γίνουν, ο κόσμος να μην ανησυχεί. Να έχει υπομονή και να περιμένει.

«Ο κορωνοϊός επηρέασε πολύ. Είναι άλλες συνθήκες, δεν έχει πτήσεις, έχει πρωτόκολλα, φιλάθλοι. Θα είναι διαφορετικό το πρωτάθλημα, μπορεί να βγάλουμε όλη τη σεζόν με τον κορωνοϊό».

Πως εξελίσσονται τα έργα;
«Τα έργα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς. Υπολογίζεται να είμαστε τελειωμένοι στα μέσα του Νοέμβρη. Είμαστε δύο μήνες πίσω καθώς τα εργοτάξια έκλεισαν λόγω του κορωνοϊού. Σε τρεις μήνες θα είναι κατηγορίας 4, ήδη έχει ζήτηση από άλλες ομάδες για να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο. Η Εθνική. Είναι τα sky boxes, η αίθουσα της Αστυνομίας και της ασφάλειας. Τα δημοσιογραφικά, πίσω είναι η αίθουσα φιλοξενίας, πάνω οι κάμερες και από πάνω θα είναι το στέγαστρο που θα είναι τρία μέτρα πιο ψηλά. Υπολογίζουμε να κλείσουμε τις γωνιές με 6-8 ιδιωτικές σουίτες που θα ενοικιάζουν επιχειρήσεις για το προσωπικό τους».

Για τους στόχους της σεζόν και ένα μήνυμα στον κόσμο:
«Η ερώτηση για τους στόχους είναι αχρείαστη. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, να ξεχάσετε το παρελθόν. Είμαστε κάθε χρόνο στην Ευρώπη με εξαίρεση φέτος, κάθε χρόνο διεκδικούμε το πρωτάθλημα και είμαστε αξιόμαχοι στο κύπελλο. Όσο είμαι εγώ στην προεδρία η ομάδα θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Ο κόσμος να μην ανησυχεί, τρέχει ο προγραμματισμός και θέλουμε να είμαστε σωστοί. Δεν θα βιαστούμε. Θα πάρουμε τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα. Είναι μειωμένος ο προϋπολογισμός αλλά είναι αρκετά μεγάλος για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο κόσμος να μην ανησυχεί, να μας αφήσει να κάνουμε τη δουλειά μας και θα κάνουμε την κριτική μας στο τέλος».

 

Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

Larnakaonline Sports

Send this to a friend