Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Οι ταμπέλες του Μιχαλάκη Στεργίδη που κοσμούν το “Αντώνης Παπαδόπουλος” (δηλώσεις-photos)
Οι ταμπέλες του Μιχαλάκη Στεργίδη που κοσμούν το “Αντώνης Παπαδόπουλος” (δηλώσεις-photos)

Οι ταμπέλες του Μιχαλάκη Στεργίδη που κοσμούν το “Αντώνης Παπαδόπουλος” (δηλώσεις-photos)

Δυο επιβλητικές ταμπέλες κοσμούν από χθες (9/8) το χώρο στάθμευσης του «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετά από πρωτοβουλία του πρώην παράγοντα και μέλους της Ανόρθωσης, Μιχαλάκη Στεργίδη.

Οι ταμπέλες είναι ευδιάκριτες σε όλα τα αυτοκίνητα που περνούν έξω από το γήπεδο, είτε βρίσκονται στην κατεύθυνση προς το γήπεδο ή την αντίθετη. Και αυτό γιατί μιλάμε για δυο ταμπέλες μεγάλων διαστάσεων με το σήμα της Ανόρθωσης και το “Αεναώς Αναγεννάται Ανόρθωσης Αμμοχώστου” να είναι εποβλητικό.

Μιλώντας στο Larnakaonline Sports ο κ. Μιχαλάκης Στεργίδης μας ανέφερε: «Ο λόγος που έβαλα μία στο Λατσί είναι ότι τον μισό μου χρόνο τον περνώ στο Λατσί και τον άλλο μισό στη Λάρνακα. Θέλω να βλέπω την ταμπέλα και εκεί γιατί έχω αρκετούς φίλους Ανορθωσιάτες στο Λατσί και είναι μία εκτίμηση και γι αυτούς. Η άλλη είναι στο σωματείο. Εκεί είναι η θέση της», μας ανέφερε αρχικά.

Κληθείς να μας απαντήσει αν ήταν σε επικοινωνία με την επίσημη Ανόρθωση και αν είχε ζητήσει κάποια σχετική άδεια για την τοποθέτηση της ταμπέλας, πρόσθεσε: «Θα το θεωρούσα ντροπή να ρωτήσω τη διοίκηση αν δέχεται να βάλω ταμπέλα της ομάδας μας. Είχα συνεχή επικοινωνία με τον Γιώργο Χατζηστεφάνου που είναι ο πρόεδρος του σωματείου. Ήταν ντροπή να τον ρωτήσω αν επιτρέπεται. Το ίδιο συμβαίνει και με τον πρόεδρο της εταιρείας. Και με τον. κ. Χαμπουλλά βρέθηκα».

Τέλος ρωτήσαμε τους λόγους που ένιωσε την ανάγκη να κάνει αυτές τις δυο μεγάλες ταμπέλες: «Καταρχήν δεν έχει καμία σχέση με τη “διαμάχη” με το έμβλημα της Ανόρθωσης γιατί η ταμπέλα έχει γίνει πριν δυο μήνες. Ελπίζω να βοηθήσουν στο να ξεπεραστεί αυτή η αντίδραση που υπάρχει για το άλλο σήμα.

Για το οποίο θέλω να κάνω έκκληση σε όλους να χαμηλώσουν τους τόνους, να παρθεί μία συναινετική απόφαση, να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και ο μοναδικός μας στόχος να είναι το πρωτάθλημα. Ελπίζω και εύχομαι όσοι παραπάνω ασπάζονται τις απόψεις μου να συμπαραταχθούν μαζί μου ή μαζί με τους υπόλοιπους Ανορθωσιάτες που θέλουν να μην γίνει αναταραχή για να προχωρήσουμε μπροστά.

Έχουμε δρόμο να διανύσουμε. Πάμε για το πρωτάθλημα. Όλοι κοντά στην ομάδα και να αφήσουμε τις αντιπαραθέσεις, διότι είναι αχρείαστες. Εκεί που ήμασταν μια χαρά σε όλα, βρήκαμε τώρα το σήμα να μαλώσουμε. Θα βρούμε τη λύση. Πρέπει να είμαστε δίπλα και στα δυο συμβούλια. Αν πιστεύουν στην ομάδα ότι μπορώ να βοηθήσω στην εκτόνωση αυτής της κατάστασης είμαι στη διάθεση όλων. Αν μπορώ να βοηθώ θα βοηθήσω».

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Πάνος Λάρκος – Larnakaonline Sports

Send this to a friend