Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Extended Blue Weekend από την Blue Air
Extended Blue Weekend από την Blue Air

Extended Blue Weekend από την Blue Air

Στο ExtendedBlue Weekend, απολαμβάνετε έκπτωση 25% στην αγορά νέων εισιτηρίων για όλες τις πτήσεις της Blue Airγια 4 μέρες!

Είναι ένα μεγαλύτερο σαββατοκύριακο, με μεγαλύτερη πώληση! Από Πέμπτη έως Κυριακή έχετε έκπτωση 25% για όλες τις πτήσεις, σε όλους τους προορισμούς!

Η προσφορά διαρκεί από σήμερα, 6 Αυγούστου μέχρι Κυριακής, 9 Αυγούστου 2020 και ισχύει για όλες τις κρατήσεις πτήσεων με ημερομηνίες ταξιδιού από σήμερα μέχρι 27 Μαρτίου 2021.

• Ημερομηνίες προσφοράς: 6 – 9 Αυγούστου 2020
• Ημερομηνίες ταξιδιού: 6 Αυγούστου 2020 – 27 Μαρτίου 2021

4 μέρες διασκέδασης, 4 μέρες για να σχεδιάσετε: γιορτάστε το ExtendedBlueWeekendκαι πραγματοποιήστε την ευχή σας!

Σας καλωσορίζουμε με ασφάλεια,
HappyBlueWeekend!

________________________________________
Μέτρα ασφάλειας υγείας
Η BlueAir έχει εφαρμόσει αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας στα αεροσκάφη της. Όλα τα αεροσκάφη της BlueAir απολυμαίνονται καθημερινά και είναι εξοπλισμένα με φίλτρα αέρα HEPA που συλλαμβάνουν πάνω από το 99,97% των αερομεταφερόμενων μικροβίων στον φιλτραρισμένο αέρα.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα μέτρα ασφάλειας που τηρούμε.

 

Σχετικά με την BlueAir
Η BlueAir είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ρουμανίας όσον αφορά τον αριθμό των επιβατών που μεταφέρονται, με επιχειρηματικό μοντέλο χαμηλού κόστους – χαμηλής πολυπλοκότητας που βασίζεται στη μείωση της πολυπλοκότητας και με μια προσέγγιση επικεντρωμένη στις ανάγκες των επιβατών.

Με μια ομάδα περισσότερων από 1.000 λάτρεων της αεροπορίας, η BlueAir έχει άψογη ιστορία ασφάλειας πτήσεων. Η εταιρεία διαθέτει αεροσκάφη Boeing 737.
Στα 15 χρόνια λειτουργίας της, η BlueAir έχει μεταφέρει πάνω από 30 εκατομμύρια επιβάτες και έχει πετάξει πάνω από 340 εκατομμύρια χιλιόμετρα. Η εταιρεία είναι IATAOperationalSafetyAudit (IOSA) πιστοποιημένη από τη Διεθνή Ένωση Αερομεταφορών (IATA) για εξαιρετικά πρότυπα λειτουργίας και είναι πλήρες μέλος της IATA.

OrthodoxouAviation
Αντιπρόσωπος της BlueAir στην Κύπρο
+357 22 755 300
[email protected]
[email protected]
www.orthodoxouaviation.com

Send this to a friend