Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Τμήμα Φορολογίας: Απορρίπτονται οι οφειλές που δημιουργούνται μέσω της Φορολογικής Πύλης και πληρώνονται μέσω της Jccsmart
Τμήμα Φορολογίας: Απορρίπτονται οι οφειλές που δημιουργούνται μέσω της Φορολογικής Πύλης και πληρώνονται μέσω της Jccsmart

Τμήμα Φορολογίας: Απορρίπτονται οι οφειλές που δημιουργούνται μέσω της Φορολογικής Πύλης και πληρώνονται μέσω της Jccsmart

Το Τμήμα Φορολογίας ανακοίνωσε ότι οι οφειλές που δημιουργούνται μέσω της Φορολογικής Πύλης του Τμήματος Φορολογίας πληρώνονται μόνο διαδικτυακά μέσω τράπεζας (Internet banking) και όχι μέσω της ιστοσελίδας της Jccsmart.

Οι οφειλές που δημιουργούνται μέσω της Φορολογικής Πύλης και στην συνέχεια πληρώνονται μέσω της ιστοσελίδας της Jccsmart απορρίπτονται.

ΤΜΗΜΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΥΛΗ – ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Το Τμήμα Φορολογίας ενημερώνει ότι οφειλές που δημιουργούνται μέσω της Φορολογικής Πύλης του Τμήματος Φορολογίας πληρώνονται MONO διαδικτυακά μέσω τράπεζας (Internet banking) και όχι μέσω της ιστοσελίδας της Jccsmart.
Σημειώνεται ότι οφειλές που δημιουργούνται μέσω της Φορολογικής Πύλης και στην συνέχεια πληρώνονται μέσω της ιστοσελίδας της Jccsmart απορρίπτονται.
Το Τμήμα Φορολογίας καταβάλλει προσπάθειες στο σύντομο μέλλον να είναι δυνατή η πληρωμή όλων των οφειλών και μέσω Jccsmart.

Send this to a friend