Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Maria Kokkinou School Of Ballet – ευεξία studio: Άρχισαν οι εγγραφές για την νέα σχολική χρονιά 2020-2021
Maria Kokkinou School Of Ballet – ευεξία studio: Άρχισαν οι εγγραφές για την νέα σχολική χρονιά 2020-2021

Maria Kokkinou School Of Ballet – ευεξία studio: Άρχισαν οι εγγραφές για την νέα σχολική χρονιά 2020-2021

Νέα σεζόν, με νέους στόχους, με την ίδια ποιότητα και ίδια όρεξη για δουλειά.

Έτοιμοι να γνωρίσουμε τα νέα μπαλαρινάκια αλλά και όσους θέλουν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του χορού σε μεγαλύτερη ηλικία, γιατί ποτέ δεν είναι αργά για κάτι που αγαπάς πραγματικά. Νέα συνεργασία με νέα είδη χορού που προστίθενται στο πρόγραμμα μας, σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό μάθημα χοροθεραπείας «μητέρα και παιδί» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία την περασμένη σεζόν.

Ένα επιπλέον μάθημα χοροθεραπειας που απευθύνεται σε ενήλικες, δυο νέα προγράμματα εκγύμνασης και ευλυγισίας, σε συνδυασμό με προγραμματισμένα σεμινάρια κλασικού μπαλέτου με διεθνείς πρώτους χορευτές εξωτερικού. Όλα τα μαθήματα κλασικού μπαλέτου γίνονται στις καινούργιες μας εγκαταστάσεις, σε ένα υπέροχο και άνετο χώρο με το καλύτερο πάτωμα για το μπαλέτο που φέραμε ειδικά από την Αμερική. Επιπρόσθετα γίνεται προετοιμασία για εισαγωγικές εξετάσεις ανωτέρων σχολών Χορού.

Θα είναι μια μαγική χρόνια που θα μας βρει όλους στη σκηνή. Χαμόγελο, κορμάκι, παπουτσάκια μπαλέτου και φύγαμε. Ας ζήσουμε μαζί και το δικό σου χορευτικό όνειρο.

Σας περιμένουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 24655594 ή επισκεφτείτε την σελίδα Maria Kokkinou School Of Ballet – ευεξία studio.

Send this to a friend