Home ΛΑΡΝΑΚΑ Λάρνακα: Κανένα σημείο ζωής από τον 33χρονο – Συνεχίζονται οι έρευνες
Λάρνακα: Κανένα σημείο ζωής από τον 33χρονο – Συνεχίζονται οι έρευνες

Λάρνακα: Κανένα σημείο ζωής από τον 33χρονο – Συνεχίζονται οι έρευνες

Ακόμη μια υπόθεση ασυνήθιστης εξαφάνισης εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές.

Αυτή τη φορά το πρόσωπο που αγνοείται είναι 33χρονος που ενώ σύμφωνα με μαρτυρία απήχθει και κτυπήθηκε με στόχο τη ληστεία, αγνοείται από τις 22 Ιουλίου.

Πρόκειται για τον 33χρονο Πόπα Αντρέι, από τη Ρουμανία, κάτοικο Λάρνακας.

Απουσιάζει από την οικία όπου διέμενε από τις 22 Ιουλίου.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τη συγκεκριμένη υπόθεση άρχισαν στις 23 Ιουλίου 2020.

Τη συγκεκριμένη ημέρα καταγγέλθηκε από τη σύντροφό του ότι 33χρονος απουσιάζει αδικαιολόγητα από την οικία όπου έμεναν μαζί στη Λάρνακα.

Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο 33χρονος είχε αναχωρήσει από την οικία του λίγο μετά τις 14:00 το απόγευμα της 22ης Ιουλίου, μαζί με άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 26 και 25 χρόνων. Ο πρώτος αναζητείται, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη.

Στις 15:20 της ίδιας μέρας ο 33χρονος φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με φιλικό του πρόσωπο και να του ανάφερε ότι ο 26χρονος και ακόμα ένας άνδρας τον μετέφεραν σε άγνωστη του περιοχή και αφού πρώτα του επιτέθηκαν, τον λήστεψαν. Ήθελαν, ταυτόχρονα, να πάρουν και το κινητό του τηλέφωνο. Από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, διαπιστώθηκε ότι το τηλέφωνο του 33χρονου ελλείποντα απενεργοποιήθηκε στις 15:40 της 22ης Ιουλίου. Από τότε η τύχη του αγνοείται…

Ο 33χρονος ήρθε σχετικά πρόσφατα στην Κύπρο για μόνιμη εγκατάσταση. Η Αστυνομία εκτιμά ότι οι όποιες διαφορές είχε ο 33χρονος με άλλα πρόσωπα, πιθανόν και να προϋπήρχαν όταν αυτός βρισκόταν ακόμα στη χώρα του.

Παρόλο που έχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα από την εξαφάνισή του και έχουν γίνει συλλήψεις υπόπτων προσώπων στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εντούτοις ο 33χρονος δεν έχει δώσει ακόμα σημεία ζωής, γεγονός που κάνει τους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας να εξετάζουν το χειρότερο σενάριο.

Η Αστυνομία προχώρησε ήδη σε δύο συλλήψεις υπόπτων σχετικά με την απαγωγή του 33χρονου. Πρόκειται για 25χρονο και 26χρονο, από την Ινδία και το Πακιστάν, αντίστοιχα. Τελούν υπό κράτηση με διατάγματα του δικαστηρίου, ενώ καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο, 26 χρόνων, από το Πακιστάν.

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend