Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η Σκαλιώτισσα Βάσω Παρασκευά μάγεψε στο κονσέρτο για το πτυχίο της στη Σόφια – Συγκινημένος ο πατέρας της (βίντεο)
Η Σκαλιώτισσα Βάσω Παρασκευά μάγεψε στο κονσέρτο για το πτυχίο της στη Σόφια – Συγκινημένος ο πατέρας της (βίντεο)

Η Σκαλιώτισσα Βάσω Παρασκευά μάγεψε στο κονσέρτο για το πτυχίο της στη Σόφια – Συγκινημένος ο πατέρας της (βίντεο)

Αυτός ήταν ο τέταρτος χρόνος σπουδών για την Βάσω Παρασκευά στην Μουσική ακαδημία της Σόφιας και με το πιο κάτω κονσέρτο ουσιαστικά παίρνει το πτυχίο της.

Η Βάσω από την πρώτη χρονιά ξεχώρισε και κατάφερε να διαπρέψει με την εργατικότητα της, την φωνή της και τη συνέπεια της. Τέσσερα χρόνια σπουδών έφθασαν στο τέλος τους με το εντυπωσιακό κονσέρτο, το οποίο λόγω κορωνοϊού δεν έγινε υπό την παρουσία κόσμου.

Η συμπολίτισσα μας παρουσίασε το Aria from the opera “Anna Bolena”.

Πλεόν επόμενος της στόχος είναι το μάστερ της, ενώ αναμένεται να ξεδιπλωθεί μία μεγάλη καριέρα μπροστά της μιας και η ίδια θέλει να μείνει στο εξωτερικό και να μπορέσει να φθάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο πατέρας της, Μάριος Παρασκευά, με ανάρτηση του στο facebook, ανέφερε συγκινημένος: «Περήφανος για τα παιδιά μου Περήφανος για την Vaso Paraskeva μου την κόρη μου την μικρή. Θα ήθελα τόσο πολύ να είμαι σε αυτό το κονσέρτο αλλά οι συνθήκες λόγω κορονοϊού δεν το επέτρεψαν … Τελειώνει το πτυχίο με την νέα χρόνια πρώτα ο Θεός το master .Οπόταν επειδή κάθε σου όνειρο είναι δίκη μου ευχή να γίνει πραγματικότητα επιφυλάσσομε να είμαι παρόν στις πρώτες θέσεις σε μια όπερα με πρωταγωνιστικό ρόλο δικό σου καλή μου».

Η ίδια σε δημοσίευση της αναφέρει ότι νιώθει ευγνώμων που μπόρεσε να πατήσει στη σκηνή μετά και το χάος που προηγήθηκε σε όλο το κόσμο και ευχαρίστησε τους φίλους, την οικογένεια και τις δασκάλες της.

Απολαύστε την Βάσω, όπου σίγουρα στο μέλλον θα την δούμε σε κάποια όπερα…

Send this to a friend