Home ΛΑΡΝΑΚΑ UCLAN: Η απάντηση για τα δίδακτρα σπουδών
UCLAN: Η απάντηση για τα δίδακτρα σπουδών

UCLAN: Η απάντηση για τα δίδακτρα σπουδών

Το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, UCLan Cyprus, καθησυχάζει τις ανησυχίες των γονέων και φοιτητών σχετικά με τις επικείμενες αυξήσεις διδάκτρων και την κατάργηση του φοιτητικού δανείου (student loan) στην Αγγλία, και ανακοινώνει ότι:

Τα δίδακτρα του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus ΔΕΝ θα αυξηθούν.
Για όσους φοιτητές εγγραφούν φέτος για την ακαδημαϊκή χρονιά 2020/21 ισχύει η ειδική χορηγία από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, αξίας €1,450 ετησίως (δηλ. από €9,950 σε €8,500 ετησίως).

Όσον αφορά στην ακαδημαϊκή χρονιά 2021/22, όσοι ενδιαφερόμενοι φοιτητές προχωρήσουν σε προεγγραφή μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, θα επωφεληθούν της ειδικής χορηγίας από το Πανεπιστήμιο, αξίας €1,450 ετησίως (δηλ. από €9,950 σε €8,500 ετησίως).

Παρέχεται ευέλικτο σχέδιο αποπληρωμής διδάκτρων ετησίως, μέχρι και 12 μηνιαίες δόσεις.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, δομημένο σε ισχυρές ακαδημαϊκές αξίες και αρχές, βρίσκεται υπό την ακαδημαϊκή ομπρέλα του University of Central Lancashire (UCLan) του Ηνωμένου Βασιλείου και αποτελεί το μοναδικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο.

Ξεκίνησε ή συνέχισε τις σπουδές σου σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα Πανεπιστήμια της Αγγλίας, γίνε μέλος μιας κοινότητας 35,000 φοιτητών από 150 και πλέον χώρες, και πέτυχε το όνειρό σου να γίνεις απόφοιτος Βρετανικού Πανεπιστημίου, σε ένα περιβάλλον με περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά, μακριά από αβεβαιότητες και επιπλέον οικονομικές επιβαρύνσεις.

Send this to a friend