Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Η Αστυνομία απαντά στις επικρίσεις για ολιγωρία στην κακοποίηση βρέφους (βίντεο)
Η Αστυνομία απαντά στις επικρίσεις για ολιγωρία στην κακοποίηση βρέφους (βίντεο)

Η Αστυνομία απαντά στις επικρίσεις για ολιγωρία στην κακοποίηση βρέφους (βίντεο)

Απάντηση στις επικρίσεις που δέχεται τα τελευταία 24ωρα δίνει η Αστυνομία αναφορικά με τις ενέργειες στις οποίες προέβη στην υπόθεση της κακοποίησης του 19μηνου βρέφους.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι η Αστυνομία ενήργησε με τις δέουσες ενέργειες από την πρώτη στιγμή που έλαβε καταγγελίες για την υπόθεση τόσο από το ΣΠΑΒΟ όσο και από άλλους φορείς. Ο κ.Ανδρέου τονίζοντας αρκετές φορές ότι η Δύναμη δεν δημοσιοποιεί τις ενέργειές που κάνει για τέτοιες περιπτώσεις λόγω και του χαρακτήρα τους, υπογράμμισε ότι η Αστυνομία έλαβε ενημέρωση για το θέμα από την 1η Ιουνίου

Είπε μάλιστα ότι είναι και σε ανοικτή γραμμή με την Επίτροπο προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την εν λόγω υπόυθεση ενώ υπενθύμισε ότι υπάρχει εξειδικευμένο κλιμάκιο στην Αστυνομία που επιλαμβάνεται τέτοιων θεμάτων.

«Όλες οι καταγγελίες που ήρθαν από την Αστυνομία και από ΣΠΑΒΟ και από άλλους φορείς διερευνήθηκαν. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες», είπε ο κ.Ανδρέου.

«Στην πρώτη επαφή εντοπίστηκαν κτυπήματα. Από την πρώτη καταγγελία η Αστυνομία αντέδρασε άμεσα», συμπλήρωσε.

Ο κ. Ανδρέου μεταξύ άλλων είπε ότι από τις αρχές του έτους η Αστυνομία έχει εξετάσει 2014 υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών που ωστόσο δεν δημοσιοποιεί αντιλαμβανόμενη, είπε, το ποιος θα είναι ο αντίκτυπος.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend