Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Fun Factory: Ο αγαπημένος παιδότοπος μικρών και μεγάλων επέστρεψε! 
Fun Factory: Ο αγαπημένος παιδότοπος μικρών και μεγάλων επέστρεψε! 

Fun Factory: Ο αγαπημένος παιδότοπος μικρών και μεγάλων επέστρεψε! 

Μετά από απουσία 3 μηνών λόγω της πανδημίας, ο παιδότοπος Fun Factory στο κέντρο της Λάρνακας άνοιξε ξανά τις πόρτες του και είναι έτοιμος να σας καλωσορίσει!

Τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής και κρατώντας τις προ απαιτούμενες αποστάσεις όπως ορίζουν τα μέτρα της Κυβέρνησης, το Fun Factory για άλλη μια φορά μας δίνει την ευκαιρία να περάσουμε μια όμορφη ημέρα με τα παιδιά μας, να απολαύσουμε τον καφέ μας, να δοκιμάσουμε τα νέα πιάτα που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους αλλά και να διοργανώσουμε το παιδικό πάρτυ του παιδιού μας που θα του μείνει για πάντα ανεξίτηλο!

Kάθε Τρίτη και Πέμπτη με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο και όλες τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας είναι ανοικτό για τα μικρά παιδιά για να απολαύσουν ατέλειωτο παιχνίδι στους ειδικά διαμορφωμένους του χώρους.  Κι όλα αυτά με την επιτήρηση παιδαγωγών σ’ έναν χώρο που διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για ασφαλές παιχνίδι και φυσικά λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και τα ενδεικνυόμενα μέτρα υγιεινής σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Όσο για τους μεγάλους; Αυτοί μπορούν να πιούν ξέγνοιαστα τον καφέ τους, την παγωμένη μπίρα τους, χυμούς ή αναψυκτικά σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο!

Για περισσότερες πληροφορίες, 7000 4095  ή στο Fun Factory Larnaca

Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού Αρ. 65, Λάρνακα

Βρείτε μας και στα social media!

 

 

Send this to a friend