Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Πιθανή απόκτηση Θεοδώρου θα φέρει πολλαπλό κέρδος…
Πιθανή απόκτηση Θεοδώρου θα φέρει πολλαπλό κέρδος…

Πιθανή απόκτηση Θεοδώρου θα φέρει πολλαπλό κέρδος…

Η Ανόρθωση κάνει προσπάθειες για την απόκτηση του Δημήτρη Θεοδώρου από την ΕΝΠ και αν καταφέρει να κάνει αυτή την μεταγραφή θα έχει να κερδίσει αρκετά. 

Αρχικά ο Θεοδώρου απέδειξε ότι είναι μεγάλη απειλή για οποιανδήποτε άμυνα και μπορεί να προσφέρει αρκετά στην επίθεση, επομένως θα αποτελέσει ακόμη μία δυνατή επιλογή για τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Με την είσοδο του Δημήτρη, ταυτόχρονα αυξάνεται η πίεση σε άλλους ποδοσφαιριστές της “Κυρίας” που αγωνίζονται στην ίδια θέση με αυτών, επομένως οι βασική της Ανόρθωσης θα πρέπει κάθε παιχνίδι να αποδίδουν το καλύτερο για να μην κινδυνέψουν να χάσουν τη θέση τους.

Ακόμη ένα θετικό που θα αποκομίσει η Ανόρθωση με την απόκτηση του Θεοδώρου είναι ότι θα ανεβάσει επίπεδο και θα έχει ένα ταλαντούχο υποσχόμενο παίκτη, ο οποίος εάν τα καταφέρει να καθιερωθεί στην ομάδα του Κετσπάγια, θα αποτελέσει μεγάλη επένδυση για το μέλλον.

Σίγουρα ο στόχος της μεταγραφής του Θεοδώρου είναι να φέρει λύσεις και βοήθειες στην κορυφή της επίθεσης αλλά ταυτόχρονα να αποτελέσει και μεγάλη επένδυση για το μέλλον.

Send this to a friend