Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Νέα άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες στην Κύπρο
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες στην Κύπρο

Νέα άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες στην Κύπρο

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά θερµή αέρια µάζα αναµένεται από αύριο.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναµένεται αυξηµένη χαµηλή νέφωση και αραιή οµίχλη, κυρίως στα νότια παράλια. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νότιοι, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 20 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό, ενώ στα ψηλότερα ορεινά δεν αποκλείεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και σταδιακά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα, στα παράλια, νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα παράλια και γύρω στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναµένεται αυξηµένη χαµηλή νέφωση και αραιή οµίχλη, κυρίως στα νότια παράλια. Οι άνεµοι θα καταστούν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νότιοι, ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα της Παρασκευής θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά θα παρατηρείται τοπικά αυξηµένη χαµηλή νέφωση και αραιή οµίχλη, κυρίως στα παράλια.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Παρασκευή, αλλά το Σάββατο θα σηµειώσει άνοδο, για να κυµανθεί αισθητά πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Κυριακή αναµένεται µικρή πτώση της θερµοκρασίας, για να παραµείνει όµως πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Send this to a friend