Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Δεν έχεις ιδέα για αυτά τα 7 απίστευτα οφέλη των αμυγδάλων
Δεν έχεις ιδέα για αυτά τα 7 απίστευτα οφέλη των αμυγδάλων

Δεν έχεις ιδέα για αυτά τα 7 απίστευτα οφέλη των αμυγδάλων

Τα πεντανόστιμα και ταυτόχρονα υγιεινά αμύγδαλα είναι η τέλεια επιλογή για ένα μικρό σνακ, είτε βρίσκεσαι στο σπίτι είτε στη δουλειά. Αυτό συμβαίνει κατά κύριο λόγο γιατί είναι εύκολο να έχεις ένα σακουλάκι πάντα μαζί σου, δεν γίνεσαι χάλια όταν τρως, ενώ δεν έχουν και έντονη μυρωδιά. Επίσης, είναι γεμάτα βιταμίνες και μέταλλα όπως βιταμίνες A,B,C και E! Τα αμύγδαλα είναι παράλληλα μια καλή πηγή πρωτεϊνών, ακόρεστων λιπαρών και φυτικών ινών.

Αν έχεις ένα τόσο θρεπτικό σνακ ανάμεσα στο πρωινό και το μεσημεριανό ή λίγες ώρες πριν το δείπνο θα σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς το αίσθημα της πείνας και να μην τρως μεγάλες ποσότητες. Τρώγοντας 10 αμύγδαλα για σνακ παίρνεις λιγότερες από 80 θερμίδες, περίπου τις ίδιες θερμίδες με ένα μήλο. Αν σκεφτείς ότι μια κανονική διατροφή είναι περίπου 2000 θερμίδες την ημέρα, αυτό είναι πραγματικά υπέροχο, έτσι δεν είναι;

Είσαι έτοιμος να δεις τι συμβαίνει στο σώμα σου αν τρως 10 αμύγδαλα κάθε μέρα; Πάτα Επόμενη για να δεις το πρώτο σημαντικό όφελος για την υγεία σου.

Send this to a friend