Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Λένε «ΌΧΙ» στις βουλευτικές εκλογές Δρ. Κωστρίκκης και Δρ. Καραγιάννης [ΒΙΝΤΕΟ]
Λένε «ΌΧΙ» στις βουλευτικές εκλογές Δρ. Κωστρίκκης και Δρ. Καραγιάννης [ΒΙΝΤΕΟ]

Λένε «ΌΧΙ» στις βουλευτικές εκλογές Δρ. Κωστρίκκης και Δρ. Καραγιάννης [ΒΙΝΤΕΟ]

Κάθε μέρα που περνά και η Κύπρος επανέρχεται στην πραγματικότητά, αναπόφευκτα τα θέματα συζήτησης αρχίζουν να «χαλαρώνουν» όπως και τα μέτρα. Μεγάλο ενδιαφέρον προκύπτει σε δημόσιες συζητήσεις με το τι θα γίνει με τους επιδημιολόγους και κατά πόσο αυτοί θα κατέβουν στον πολιτικό στίβο.

Μάλιστα, αρκετοί βλέπουν με θετικό μάτι το σενάριο τα εν λόγω πρόσωπα να περάσουν το κατώφλι της Βουλής, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ακόμη πέντε (τουλάχιστον) χρόνια παρουσίας τους στη δημόσια σφαίρα. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται, ωστόσο, να ενδιαφέρει τα μέλη της Επιστημονικής Ομάδας Δρ. Λεόντιο Κωστρίκη και Δρ. Πέτρο Καραγιάννη.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», οι Δρ. Λεόντιος Κωστρίκκης και Πέτρος Καραγιάννης, ερωτήθηκαν και οι δύο κατά πόσο θα είναι υποψήφιοι βουλευτές στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές του 2021. Οι απαντήσεις και των δυο αποστομωτικές και με ανάλαφρη διάθεση.

«Να παν να έβρουν άλλον» απάντησε με χαλαρή διάθεση ο κ. Κωστρίκκης, επισημαίνοντας εντούτοις πως το πολιτικό σύστημα του τόπου έχει ήδη άξια πρόσωπα για να αναλάβουν τα της «πολιτικής».

«Μέχρι που να μας βαρεθεί ο κόσμος και να μην θέλει να μας δει» απάντησε από την πλευρά του ο κ. Καραγιάννης. Σημείωσε εντούτοις πως αν ήταν κάποια χρόνια μικρότερος, ίσως να το εξέταζε αυτό το ενδεχόμενο.

Πηγή: ant1.com.cy

"]

Send this to a friend