Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Επιχειρησιακό πλάνο Αστυνομίας για τήρηση μέτρων σε νυχτερινά κέντρα
Επιχειρησιακό πλάνο Αστυνομίας για τήρηση μέτρων σε νυχτερινά κέντρα

Επιχειρησιακό πλάνο Αστυνομίας για τήρηση μέτρων σε νυχτερινά κέντρα

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος, που προκάλεσαν οι εικόνες συνωστισμού σε διάφορα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης ανά το Παγκύπριο.

Στην περίπτωση του υποστατικού στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, όπως αποκάλυψε ο αρχηγός αστυνομίας, ο επιχειρηματίας, είχε λάβει προειδοποίηση από τον ίδιο τον Αστυνομικό Διευθυντή και μάλιστα διαβεβαίωνε ότι θα τηρούσε τους κανόνες. Υπόσχεση που όπως αποδείχθηκε δεν τηρήθηκε.

Το γεγονός ότι αγνοήθηκαν οι εκκλήσεις και επιδείχθηκε ασύγγνωστη παρακοή, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η δημόσια υγεία, σήμανε συναγερμό στην αστυνομία.

Ενόψει του νέου Παρασκευο-Σαββατο-Κύριακου, η αστυνομία, εκπόνησε επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση του φαινομένου, καθώς έχει στη φαρέτρα της το νέο επικαιροποιημένο πρωτόκολλο, σύμφωνα με το οποίο θα επιτρέπεται η παρουσία 75 ατόμων σε κλειστούς χώρους και 150 σε ανοικτούς.

Για το σκοπό αυτό επιστρατεύονται μέλη της Δύναμης από διάφορες υπηρεσίες.

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, κάνει λόγο για στοχοποίηση της Ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου, ενώ την ίδια ώρα καταδικάζει τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν.

Ο αρχηγός αστυνομίας πάντως ήταν ξεκάθαρος ότι οι θαμώνες δεν εξαιρούνται από την εφαρμογή του νόμου, και εκεί και όπου εντοπίζονται να παραβιάζουν τους κανονισμούς, θα καταγγέλλονται με εξώδικο πρόστιμό.

Send this to a friend