Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Έξω από το Προεδρικό σήμερα τα λεωφορεία
Έξω από το Προεδρικό σήμερα τα λεωφορεία

Έξω από το Προεδρικό σήμερα τα λεωφορεία

Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», όπου μετέφερε τις εργασίες της, λόγω κορωνοϊού, η Βουλή των Αντιπροσώπων, και ακολούθως, στο Προεδρικό θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι εταιρείες λεωφορείων, ΕΜΕΛ Λεμεσού, ΖΗΝΩΝ Λάρνακας, ΟΣΕΑ Αμμοχώστου, ΟΣΥΠΑ Πάφου και ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

Κάνουν λόγο για διάτρητη διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών για τη νέα δεκαετία και “τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο”. Η προκήρυξη των προσφορών για τη νέα δεκαετία “αποδεικνύεται κομμένη και ραμμένη στα μέτρα συγκεκριμένων κύκλων” υποστηρίζουν και καλούν τον Υπουργό Μεταφορών, Γιάννη Καρούσο, να επιδείξει αποφασιστικότητα, πυγμή και θάρρος για να διορθώσει άμεσα μια κατάφωρη αδικία και να ακυρώσει ένα διάτρητο διαγωνισμό.

Παράλληλα, παραλύουν σήμερα οι συγκοινωνίες στην ελεύθερη Αμμόχωστο, μετά την απόφαση των οδηγών του Οργανισμού Συγκοινωνιών Επαρχίας Αμμοχώστου να κατέλθoυν σε απεργία. Μέχρι και τις 13.00 δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο.

Οι οδηγοί θα έρθουν στη Λευκωσία και θα συγκεντρωθούν έξω από το Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», την ώρα, που θα συνεδριάζει η αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή Συγκοινωνιών. Εκεί θα λάβουν αποφάσεις για τα επόμενα τους βήματα.

Send this to a friend