Home Uncategorized Για άλλη μία φορά Υποσχόμαστε και Παραδίδουμε – Plus Properties Cyprus
Για άλλη μία φορά Υποσχόμαστε και Παραδίδουμε – Plus Properties Cyprus

Για άλλη μία φορά Υποσχόμαστε και Παραδίδουμε – Plus Properties Cyprus

Για άλλη μία φορά εδώ στην Plus Properties Cyprus υποσχόμαστε και παραδίδουμε.

Η μεγάλη επιτυχία των πωλήσεων της Plus Properties Cyprus έχει δει τα πολυτελή διαμερίσματα της πρώτης φάσης να εξαντλούνται , γεγονός που αποτελεί απόδειξη της διεθνούς έκκλησης του έργου και δείχνει μια αυξανόμενη ζήτηση για κορυφαία ακίνητα στην Κύπρο. Ο θρίαμβος των πωλήσεων συνεχίζεται με τα διαμερίσματα της να πωλούνται πιο γρήγορα αφού είναι αναμενόμενο πριν καν ολοκληρωθούν τα έργα της.


Μετά την παράδοση του Plus 18 τον περασμένο μήνα είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την παράδοση ενός ακόμη έργου που ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από 15 μήνες.

Το Plus 17 αν και πριν την παράδοση του έχει εξαντληθεί αξίζει να δείτε το έργο να πάρετε ακόμη μια φορά μία  γεύση για τα πολυτελή έργα της εταιρίας Plus Properties.



Το Plus 17 βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή, με θέα σε δημόσιο κήπο και σε απόσταση μόλις 700μ από την περιοχή της Νέας Μαρίνας της Λάρνακας. Μια προνομιούχα περιοχή αφού υπάρχει άμεση πρόσβαση σε πρώτες ανάγκες όπως κέντρα υγείας και εκπαίδευσεις, υπεραγορές και χώρος ψυχαγωγίας και άθλησης. Εύκολη πρόσβαση στους κυρίους αυτοκινητόδρομους προς Ελεύθερη Αμμόχωστο, Λεμεσό και Λευκωσία.

Το έργο αποτελείται από διαμερίσματα 1 & 2 υπνοδωματίων που προσφέρουν την εμπειρία ενός σύγχρονου τρόπου ζωής που προσφέρεται τόσο από υψηλού επιπέδου φινίρισμα όσο και από τη στρατηγική τοποθεσία.



Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε στην ανάπτυξη της Μαρίνας με 12 πολυτελή έργα μας στην γύρω περιοχή.

Ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζονται σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θα συνεχίζουμε να χτίζουμε και θα συνεχίσουμε να τηρούμε όλες τις υποσχέσεις και τις ευθύνες προς τους πελάτες μας.

Γενικές πληροφορίες εδώ :  http://www.pluspropertiescyprus.com/en/

Επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά μας για τα έργα μας  και αποκτήστε ποιότητα στην διαμονή σας για ένα όμορφο αύριο!

Τηλέφωνο επικοινωνίας  : 24 64 24 64

Send this to a friend