Home ΕΞΟΔΟΣ Το Lebay Beach Hotel επιστρέφει για να μας χαρίσει ένα υπέροχο καλοκαίρι
Το Lebay Beach Hotel επιστρέφει για να μας χαρίσει ένα υπέροχο καλοκαίρι

Το Lebay Beach Hotel επιστρέφει για να μας χαρίσει ένα υπέροχο καλοκαίρι

Το ξενοδοχείο Lebay Beach Hotel επαναλειτουργεί και ανοίγει και πάλι τις πόρτες του.

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο ανοίγει από την Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020, τηρώντας τα μέτρα υγιεινής και προστασίας του προσωπικού και των πελατών.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επαναλειτουργία του Ξενοδοχείου μας από την Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020, τηρώντας τα μέτρα υγιεινής και προστασίας του προσωπικού και των πελατών μας.We are pleased to announce that our hotel will reopen on Friday, June 5th, 2020. All precautionary health & safety measures have been implemented in accordance with issued guidelines.www.lebayhotel.com.cy#lebayhotel #reopen #summer2020 #larnaca #cyprus #summerloading

Gepostet von Lebay Beach Hotel am Montag, 25. Mai 2020

Το ξενοδοχείο διαθέτει 48 υπερπολυτελή δωμάτια που προσφέρουν όλες τις ανέσεις, μεταξύ των οποίων δύο πολυτελείς σουίτες και τέσσερα δωμάτια που θα είναι ειδικά διαμορφωμένα για άτομα με αναπηρία.

Το ξενοδοχείο προσφέρει ποικίλες επιλογές σε ποτό και φαγητό, τόσο για τους διαμένοντες στο κατάλυμα, όσο και στους λουόμενους της παραλίας. Συγκεκριμένα, διαθέτει εστιατόριο κοντά στην παραλία, που προσφέρει όλα τα είδη μενού σε μπουφέ και a la carte.

Το roofgarden καθώς και οι εξωτερικοί χώροι έχουν διαμορφωθεί για να φιλοξενούν μεγάλες εκδηλώσεις. Επιπρόσθετα, υπάρχουν τέσσερα μπαρ εντός και εκτός του κτιρίου.

 

Send this to a friend