Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Το πλάνο ενίσχυσης του Τιμούρ Κετσπάγια…
Το πλάνο ενίσχυσης του Τιμούρ Κετσπάγια…

Το πλάνο ενίσχυσης του Τιμούρ Κετσπάγια…

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός της Ανόρθωσης η οποία κινείται για να κλείσει τρεις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση και που θέλει ο Κετσπάγια να αποκτήσει η ομάδα του περισσότερη ποιότητα.

Στόχος λοιπόν είναι η απόκτηση ενός δεξιού μπακ που θα μπορεί να πλαισιώσει τον Γκαλίτσιο και να διεκδικήσει ακόμη και φανέλα βασικού δημιουργώντας ανταγωνισμό.

Δεδομένη είναι η πρόθεση ενίσχυσης με ένα μέσο που να έχει δημιουργικά καθήκοντα. Ένα «εξαρο-οκτάρι» δηλαδή αλλά και ενός επιτελικού μέσου ο οποίος αν μπορεί να βοηθήσει και τα άκρα της επίθεσης θα είναι ένα επιπλέον προσόν και πλεονέκτημα.

Με λίγα λόγια ο Κετσπάγια έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι ο Ράγιος είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει κα να ανανεώσει και βρίσκεται ήδη στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του. Αυτές είναι οι τρεις σίγουρες θέσεις που θα κινηθεί η Ανόρθωση για ενίσχυση.

Στην πορεία αν προκύψει κάποια εξέλιξη με το ρόστερ θα κινηθεί ανάλογα και η ομάδα. Αν αποχωρήσει ο Οκριασβίλι θα βρεθεί ένας ακραίος επιθετικός, ενώ αν πωληθεί ένας κ των Κατσαράβα ή Ντούρις θα γίνει κίνηση με επιθετικό. Αν όχι, η Ανόρθωση θα μείνει με τους δυο.

Όσον αφορά το κυπριακό στοιχείο μόνο αν βρεθεί κάτι αξιόλογο θα το δει ο Κετσπάγια. Η περίπτωση Θεοδώρου της ΕΝΠ άρεσε αλλά τα χρήματα που αξιώνει η ομάδα του Παραλιμνιού είναι υπερβολικά και το θέμα τελείωσε.

Larnakaonline Sports

Send this to a friend