Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Υπό έλεγχο η πυρκαγιά – Ανοικτό το ενδεχόμενο να τέθηκε κακόβουλα…
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά – Ανοικτό το ενδεχόμενο να τέθηκε κακόβουλα…

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά – Ανοικτό το ενδεχόμενο να τέθηκε κακόβουλα…

Διαχειρίσιμη είναι η κατάσταση της πυρκαγιάς, που ξέσπασε στην Λάρνακα, το απόγευμα, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να αναφέρει πως πιθανόν να τέθηκε κακόβουλα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 5:45 το απόγευμα, στην περιοχή της Αλυκής στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στο μονοπάτι της φύσης. Στο χώρο υπήρχε άγρια βλάστηση και λόγω των ισχυρών ανέμων το έργο των δυνάμεων πυρόσβεσης ήταν δύσκολο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς επίσης και του Τμήματος Δασών. Παράλληλα, έχει δοθεί εντολή να διενεργήσει ρίψεις νερού και πτητικό μέσο.

Η πυρκαγιά έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κάτοικους, στην περιοχή, οι οποίοι με τα μέσα που είχαν στη διάθεσή τους, προσπαθούσαν να συμβάλουν στο έργο των δυνάμεων πυρόσβεσης.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, κληθείς να σχολιάσει αν πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια, σημείωσε πως όταν κάτι είναι επαναλαμβανόμενο δεν είναι τυχαίο, τονίζοντας πως στο σημείο έχουν ξεσπάσει ξανά πυρκαγιές.

Ο κ. Κεττής υπέδειξε πως στην σκηνή θα παραμείνουν δυνάμεις πυρόσβεσης, ώστε να διασφαλιστεί το ενδεχόμενο μη αναζωπύρωσης της φωτιάς.

Πηγή: Reporter

Send this to a friend