Home ΛΑΡΝΑΚΑ Το Τμήμα Καθαριότητας συνεχίζει τις εργασίες του και αυτή την εβδομάδα (Φώτο)
Το Τμήμα Καθαριότητας συνεχίζει τις εργασίες του και αυτή την εβδομάδα (Φώτο)

Το Τμήμα Καθαριότητας συνεχίζει τις εργασίες του και αυτή την εβδομάδα (Φώτο)

Το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λάρνακας, πληροφορεί το κοινό ότι μεταξύ των ημερομηνιών 25 – 29/05/2020 θα πραγματοποιούνται  εργασίες καθαρισμού από χόρτα σε πεζοδρόμια, δρόμους και πανγκέτα στις περιοχές έναντι του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης καθώς και στην περιοχή που περικλείεται μεταξύ της οδού Αιγύπτου και Λεωφόρου 1ης Απρίλιου.

 

Παράλληλα, θα γίνεται ο καθαρισμό οικόπεδων στις περιοχές έναντι του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης,  στην περιοχή που περικλείεται μεταξύ των Λεωφόρων Αλεξάνδρου Παναγούλη και Δημήτρη Παπανικολή και στην περιοχή Λιμανιού.

Κατά την τρέχουσα εβδομάδα επιπρόσθετα έχουν καθαριστεί τα πεζοδρόμια, παγκέτα πίσω από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακρή προς τα Κεντρικά Γραφεία Ευημερίας επί της οδού Πηλίου καθώς και στην περιοχή πίσω από τα Κεντρικά Γραφεία ΑΗΚ μέχρι την Λεωφόρο Αγίου Γεωργίου Μακρή.

Επίσης κατά την τρέχουσα εβδομάδα επιπρόσθετα άρχισε ο καθαρισμό των οικόπεδων της ευρύτερης περιοχής Βεργίνας και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το Σάββατο 23 Μαΐου 2020.

Send this to a friend