Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Σε φουλ ρυθμούς τα έργα για τη μαρίνα Αγίας Νάπας
Σε φουλ ρυθμούς τα έργα για τη μαρίνα Αγίας Νάπας

Σε φουλ ρυθμούς τα έργα για τη μαρίνα Αγίας Νάπας

Με εντατικούς ρυθμούς επανάρχισαν από τις αρχές Μαΐου τα έργα αποπεράτωσης της μαρίνας Αγίας Νάπας, ενώ ήδη έχουν παραδοθεί τα απαραίτητα κτήρια για τη λειτουργία της.

Χθεσινή ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας M.M. Makronisos Marina Ltd, αναφέρει ότι έχουν ληφθεί όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα που αφορούν στην προστασία των εργαζομένων στους χώρους της μαρίνας σε σχέση με τον κορωνοϊό, ακολουθώντας πιστά τα πρωτόκολλα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της M.M Makronisos Marina Ltd Σταύρος Καραμοντάνης εξέφρασε την αισιοδοξία του για ταχεία επανεκκίνηση της οικονομίας κι επαναφορά της Κύπρου σε μια ευχάριστη κανονικότητα, τονίζοντας παράλληλα το ρόλο της προσωπικής κι εταιρικής ευθύνης στη διατήρηση ενός υγειούς και ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος.

Ο κ.Καραμοντάνης τόνισε και τη σημαντικότητα της επανέναρξης των εργασιών ολοκλήρωσης του εμβληματικού, όπως χαρακτηρίζεται, έργου της μαρίνας, σημειώνοντας την αποφασιστική συμβολή του έργου στην αναζωογόνηση και προβολή της Αγίας Νάπας διεθνώς. «Ας μην ξεχνάμε ότι η μαρίνα της Αγίας Νάπας δεν θα είναι απλά ένας ελκυστικός χώρος διαμονής και διασκέδασης, αλλά υπόδειγμα ενός νέου, δημιουργικού και υγιεινούς τρόπου ζωής, κοντά στη θάλασσα και στον καθαρό αέρα.

Ο ιδανικός συνδυασμός λειτουργικότητας, ασφάλειας και πολυτελούς άνεσης», σημείωσε ο Σταύρος Καραμοντάνης.

Το όλο έργο προνοεί την κατασκευή 220 ευρύχωρων και πολυτελών διαμερισμάτων σε δύο εντυπωσιακούς πύργους, 35 πολυτελών επαύλεων, μαρίνας με δυναμικότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη ναυπηγείου, καθώς και μιας σειράς από επιλεγμένα καταστήματα κι εστιατόρια για προσφορά υπηρεσιών στους διαμένοντες κι επισκέπτες της μαρίνας.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend