Home ΛΑΡΝΑΚΑ Black Friday στο Metropolis Mall στη Λάρνακα
Black Friday στο Metropolis Mall στη Λάρνακα

Black Friday στο Metropolis Mall στη Λάρνακα

Την εκτίμηση ότι το Metropolis Mall, το πρώτο μεγάλο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας, θα μπορεί να υποδεχθεί το αγοραστικό κοινό την ημέρα του Black Friday, περί τα τέλη Νοεμβρίου, εκφράζουν οι υπεύθυνοι του νοτιοαφρικανικού ομίλου Acsion, στον οποίο ανήκει το έργο.

Παρά την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στις εργασίες του εργοταξίου λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, εντούτοις τα έργα επανάρχισαν κανονικά από τις 4 Μαίου.

Σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα Brief, ο γενικός διευθυντής του Metropolis Mall Δημήτρης Θωμά εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο στόχος να προλάβει το έργο ν’ ανοίξει τις πύλες του την ημέρα του Black Friday είναι εφικτός. «Εξετάζουμε πολύ προσεκτικά τα χρονοδιαγράμματα κάθε μήνα, για να διαπιστώσουμε την πορεία των κατασκευαστικών έργων. Δεν έχουμε αλλάξει κάποια ημερομηνία ακόμα. Φαίνεται ότι θα προλάβουμε. Αν δουλέψουμε σκληρά, θα προλάβουμε», ανέφερε.

Όσον αφορά τις συζητήσεις που γίνονται για συμφωνίες με καινούργια brands, ο κ.Θωμά δήλωσε ότι η ιδιοκτήτρια εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις με το Public για ν’ αναλάβει το κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

Όπως εξήγησε, λόγω του κορωνοιού είχαν «παγώσει» οι συζητήσεις με κάποιες εταιρείες, όμως σιγά σιγά αναμένεται να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες. Εξού και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες συμφωνίες, ενώ, όπως επισήμανε, συζητήσεις γίνονται και με brands που θα έρθουν για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Μέχρι σήμερα το Metropolis Mall έχει κλείσει deals με τις Υπεραγορές Άλφα Μέγα, που θ’ αναλάβουν την υπεραγορά του Mall. Υπάρχει, ακόμα, συμφωνία με την εταιρεία Mallouppas & Papacostas για τα καταστήματα Mango, Stradivarius, Intimissimi, Calzedonia και Tezenis. 

Επίσης, οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με τον όμιλο Συμεωνίδης για το κατάστημα Marks & Spencer και το Costa Coffee, ενώ έπεσαν οι υπογραφές με την εταιρεία X. A. Παπαέλληνας για τα καταστήματα Beauty Line και Holland & Barrett καθώς και με την εταιρεία Κώστας Παπαέλληνας για τα καταστήματα καλλυντικών Mac και Inglot.

Το κόστος κατασκευής του Metropolis Mall υπολογίζεται ν’ ανέλθει γύρω στα 80-90 εκατομμύρια ευρώ. Θα διαθέτει συνολικά 135 καταστήματα, σινεμά, έξι εστιατόρια, οκτώ fast food και τρεις καφετέριες. 

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

 

Send this to a friend