Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ένοχος 32χρονος για βιασμό 20χρονης
Ένοχος 32χρονος για βιασμό 20χρονης

Ένοχος 32χρονος για βιασμό 20χρονης

Ένοχο μετά από κεκλεισμένων των θυρών ακροαματική διαδικασία έκρινε χθες το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου 32χρονο σε υπόθεση βιασμού γυναίκας, που έγινε το περασμένο καλοκαίρι στην Αγία Νάπα.

Παραπονούμενη στην υπόθεση είναι 20χρονη Αγγλίδα, η οποία κατά τον επίδικο χρόνο εργαζόταν ως σερβιτόρα σε μπαρ της Αγ. Νάπας. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 32χρονο και σε κατηγορίες κατοχής κάνναβης και προμήθειας της ναρκωτικής ουσίας προς την 20χρονη.

Σύμφωνα με την καταδικαστική απόφαση, ο βιασμός συνέβη τις πρωινές ώρες της 26ης Ιουνίου 2019. Ενώ η 20χρονη σχόλασε από τη δουλειά της και κατευθυνόταν στο συγκρότημα διαμερισμάτων όπου διέμενε (δεν ήταν μεθυσμένη), την προσέγγισε ο κατηγορούμενος και της πρότεινε να πάνε μαζί για να βρουν μπαλόνια και να εισπνεύσουν αέριο γέλιου (laughing gas). Η νεαρή Αγγλίδα αποδέχτηκε την πρόταση. Ο 32χρονος οδήγησε με το αυτοκίνητό του την 20χρονη σε περιοχή κοντά στο ξωκλήσι της Αγ. Θέκλας στη Σωτήρα. Η παραπονούμενη, παρόλο που άρχισε να φοβάται, διότι ήταν σκοτεινά και απόμερα, εντούτοις θεώρησε ότι ο κατηγορούμενος δεν θα την έβλαπτε. Οι δυο τους κατέβηκαν από το αυτοκίνητο, περπάτησαν προς το μέρος της θάλασσας και ανάπνευσαν μαζί αέριο γέλιου. Η Αγγλίδα κάπνισε κι ένα τσιγάρο με κάνναβη που της έδωσε ο κατηγορούμενος. Από κάποιο σημείο κι έπειτα, όμως, η κοπέλα άρχισε να μην αισθάνεται άνετα και ανέφερε στον 32χρονο πως ήθελε να επιστρέψει στο διαμέρισμά της. Όταν επιχείρησε ν’ απομακρυνθεί, ο κατηγορούμενος την άρπαξε από τη μέση και την έσπρωξε πάνω σε κάγκελα. Η νεαρή άρχισε να κλαίει και να ζητά να επιστρέψει στο διαμέρισμά της. Ο κατηγορούμενος, όμως, της είπε ότι «έπρεπε να διασκεδάσουν», συνέχισε να την κατακρατεί και τη βίασε.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της 20χρονης, την βίαζε για πέντε λεπτά. Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος την μετέφερε στην Αγ. Νάπα, σε κοντινή απόσταση από το διαμέρισμά της.

Η υπόθεση ορίστηκε για αγορεύσεις κι επιβολή ποινής στον κατηγορούμενο στις 28 Μαῒου. Μέχρι τότε διατάχθηκε να παραμείνει υπό κράτηση.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend