Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Μέτρα του Δήμου Αθηένου για αντιμετώπιση από σήμερα Δευτερα 4 Μαΐου 2020
Μέτρα του Δήμου Αθηένου για αντιμετώπιση από σήμερα Δευτερα  4 Μαΐου 2020

Μέτρα του Δήμου Αθηένου για αντιμετώπιση από σήμερα Δευτερα 4 Μαΐου 2020

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει τα πιο κάτω σε σχέση με την πλήρη συμμόρφωσή του προς τις σχετικές αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και απευθύνει έκκληση  προς το κοινό όπως συμμορφωθεί πλήρως με τα Διατάγματα που έχουν εκδοθεί από όλα τα αρμόδια Υπουργεία για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κορωνοϊού.

Στον Δήμο Αθηένου από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 και μέχρι νεότερης ενημέρωσης, θα ισχύουν τα πιο κάτω μέτρα/ρυθμίσεις.

  1. Επιτρέπονται οι εξωτερικές επισκέψεις στον Δήμο, με πιστή εφαρμογή των οδηγιών που αφορούν την είσοδο σε κλειστούς χώρους, όπως η χρήση μάσκας και γαντιών από επισκέπτες, θερμικός έλεγχος πριν την είσοδο μέσα στο κτίριο του Δήμου, χρήση απολυμαντικού χεριών, απόσταση δύο μέτρων από άλλους κλπ. Όσοι δεν θα έχουν μάσκα, θα μπορούν να προμηθεύονται στην είσοδο του κτιρίου. Δεν μπορούν να εισέρχονται ταυτόχρονα στον Δήμο πέραν των τριών ατόμων. Άτομα που θα αναμένουν έξω από το κτίριο θα πρέπει επίσης να τηρούν απόσταση δύο μέτρων μεταξύ τους. Προτρέπεται το κοινό να επισκέπτεται τον Δήμο για επείγοντα θέματα μόνον. Για μη επείγοντα, καλείται να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τη δωρεάν γραμμή του Δημότη στο τηλέφωνο 24524004 ή/και στα Γραφεία του Δήμου στο 24811370.
  2. Το ταμείο του Δήμου θα είναι ανοικτό από τις 7.30 ως τις 18.00, με πιστή εφαρμογή των πιο πάνω. Σε ό,τι αφορά πληρωμές προς τον Δήμο και το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Αθηένου, το κοινό προτρέπεται να χρησιμοποιεί, όπου είναι δυνατόν, την ηλεκτρονική πληρωμή μέσω της JCC.
  3. Δεν θα γίνονται πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις με συμμετοχή του κοινού.
  4. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη, η Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης και άλλοι Αθλητικοί Χώροι του Δήμου, τα Δημοτικά Πάρκα, οι Παιχνιδότοποι, άλλοι ανοικτοί χώροι και το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο, θα παραμείνουν κλειστά.
  5. Δεν θα τελούνται πολιτικοί γάμοι.

 

Καλούνται οι δημότες να συνεχίσουν να επιδεικνύουν το ίδιο πνεύμα συνεργασίας και να εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες και τα Διατάγματα της Κυβέρνησης, ώστε με υπομονή και χωρίς προβλήματα να ξεπεράσουμε όσο το δυνατό πιο σύντομα τη δοκιμασία αυτή.

Send this to a friend