Home ΛΑΡΝΑΚΑ Σημαντική ανακοίνωση του Δήμου Λιβαδιών
Σημαντική ανακοίνωση του Δήμου Λιβαδιών

Σημαντική ανακοίνωση του Δήμου Λιβαδιών

Ο Δήμαρχος Λιβαδιών κ. Μάριος Αρμένης και το Δημοτικό Συμβούλιο, ενημερώνουν τους Δημότες τους ότι από πέρσι που ακούστηκαν τα θέματα με τις κεραίες, αποφάσισε ομόφωνα ότι δεν θα επιτρέψει την εγκατάσταση τους.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Λιβαδιών στο LarnakaOnline “υπάρχουν δύο κεραίες μια στην παραλιακή κ μια μέσα στο χωριό που βρίσκονται σε ιδιωτικούς χώρους. Μόλις αντιλήφθηκαμε την ύπαρξη τους κινηθήκαμε Νομικά και ζητήσαμε Δικαστικά μέτρα καθώς και Διάταγμα Δικαστηρίου για να την απομάκρυνση τους. Δυστυχώς χωρίς την απόφαση του Δικαστηρίου δεν μπορούμε να τις βγάλουμε.

Ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου με επιστολή του ζήτησε από την ΑΗΚ να μην ηλεκτοδοτουνται οι παράνομες κεραίες μέσα στα Δημοτικά μας Όρια.

Την Τετάρτη 22 Απριλίου μόλις ενημερώθηκε ο Δήμαρχος από κάτοικο μια περιοχής ότι τοποθετείται κεραία κάλεσε αμέσως την αστυνομία κ μαζί με υπαλλήλους του Δήμου πήγαν στο σημείο κ σταμάτησαν την εγκατάσταση.

Ο Δήμαρχος ζητάει από τους Δημότες αν πέσουν στην αντίληψη σας τέτοιες δραστηριότητες να επικοινωνήσετε αμέσως τηλέφωνοντας στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης του Δήμου 99710200”.

Send this to a friend