Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Η λύση στην καραντίνα! Οι τρεις σειρές για να αρχίσεις το Σαββατοκύριακο και να ξεχάσεις ότι ήρθε η Δευτέρα
Η λύση στην καραντίνα! Οι τρεις σειρές για να αρχίσεις το Σαββατοκύριακο και να ξεχάσεις ότι ήρθε η Δευτέρα

Η λύση στην καραντίνα! Οι τρεις σειρές για να αρχίσεις το Σαββατοκύριακο και να ξεχάσεις ότι ήρθε η Δευτέρα

Ο καιρός περνάει μέσα στην καραντίνα. Κάποιες φορές πιο εύκολα, κάποιες πιο δύσκολα, αλλά περνάει. Ο κινηματογράφος ήταν ανέκαθεν λατρεία μας, όμως, τώρα τον λες και κολλητό μας. Ήδη από τις πρώτες μέρες των μέτρων κάναμε ολόκληρη λίστα με παραγωγές που θέλαμε να μπουν στο πρόγραμμά μας και γνωριστήκαμε με τους πρωταγωνιστές τους.

Ψέματα δε θα πούμε. Υπάρχουν βράδια που μπορεί να θυσιάσουμε και λίγο από τον ύπνο μας για να δούμε ένα ακόμα επεισόδιο κι είναι μία θυσία που θα γίνει προς μεγάλη μας ευχαρίστηση.

Επειδή, λοιπόν, ξέρουμε ότι μάλλον είσαι σε αντίστοιχη φάση, σου προτείνουμε τρεις σειρές που ξέρουμε ότι δε θα σε κάνουν να βαρεθείς ούτε λεπτό.

1. Sherlock

Λίγο καλό μυστήριο ποτέ κανείς δεν το αρνήθηκε, πόσο μάλλον όταν αυτό έρχεται από το BBC κι έναν Benedict Cumberbatch στον ρόλο του εικονικού ντεντέκτιβ που ξέρει μόνο να δίνει την ύψιστη ποιότητα στο κοινό του. Ο συνδυασμός σου λέμε με πολύ μεγάλη ασφάλεια ότι δεν είναι κάτι που θες να χάσεις. Πόσες φορές έχεις νιώσει ψυχαγωγία κι όχι μόνο διασκέδαση παρακολουθώντας μία σειρά; Ετοιμάσου μετά από αυτήν, η λίστα να μεγαλώσει.

2. Peaky Blinders

Δε χρειάζεται να πει κανείς πολλά για το Peaky Blinders. Για την ακρίβεια, και να πει, δε θα μπορέσει να περιγράψει ικανοποιητικά όλους τους λόγους για τους οποίους το κατατάσσουμε στις top σειρές μας ever. Ας πούμε ότι η οικογένεια Shelby -που είναι ουσιαστικά μία συμμορία του Birmingham- δε χρειάζεται πάνω από ένα επεισόδιο για να σε πείσει να φτάσεις στο τελευταίο επεισόδιο. Όλα τα μέλη της έχουν έναν πολύ σαφή ρόλο στις τουλάχιστον αμφιβόλου δουλειές τους κι ο Thomas aka Tommy θα γίνει η επόμενη αδυναμία σου.

3. Chernobyl

Σε περίπτωση που ακόμη δεν έχεις δει τη σειρά που καθήλωσε τον κόσμο την περσινή χρονιά, τώρα σίγουρα ήρθε η ώρα να το κάνεις. Το Chernobyl είναι καταπληκτικό από κάθε άποψη. Έχει μία σκηνοθεσία τόσο σκοτεινή που ξέρει ακριβώς πώς να σε βάλει στην ψυχοπλακωτική ατμόσφαιρα του τραγικού γεγονότος, ερμηνείες από ηθοποιούς που θα σε κάνουν να ανατριχιάσεις και μουσική επένδυση για να νιώσουν μέχρι και τα κόκκαλά σου. Οπότε, σε προειδοποιούμε δε θα το δεις ελαφρά τη καρδία.

Send this to a friend